Uncategorized

Currently loving – Januari ’15

januari 11, 2015 | by Jiami


IMG_6885Mijn currently lovings voor januari. Producten die ik lief heb. Fijn vind en keer op keer gebruik. Fijne dingen deel ik graag met jullie! ♥

Parel oorbellen

Ik draag bijna altijd parel oorbellen, by far  mijn favoriet. Of ik draag de Dior look-a-likes van Beautiful-Bijoux of deze simpele parels van H&M. Past overal bij en deze oorbellen blijven tijdloos. Mij ooit zonder gezien? (Ok, ja, vast wel).

The Master Parfumer

Praktische parfum flacons. Ik schreef er al eerder een review over, maar ben er nog steeds heel blij met deze parfums. Lekker klein, fijn voor onderweg en de geur is heel sterk en lekker. Daarnaast zijn ze heeeeel budget – dus mocht je nog iets zoeken wat betreft parfum, check deze bij de Kruidvat eens. Geweldig. Sterke geur, perfect om overal mee naar toe te nemen en heel budget. Wat wil je nog meer?

Gel look topcoat

Een topcoat waarbij je nagellak een gellak achtige finish krijgt, heel mooi! Ik ben ook fan van mat, maar de laatste tijd is deze topcoat vaker gebruikt. Met kleuren als zwart en bordeaux is dit prachtig. Nét iets meer glans. De gel look topcoat van Hema bevalt mij erg goed! Al maanden een favoriet. (review)

IMG_6893IMG_6899

ByLouLou portemonnee

Leuk merk! Deze portemonnee is mijn favoriet. Ze zijn HUGE (met een hoofdletter H), maar besef dat er een speciaal plekje voor je mobiel in zit. Op dagen dat ik maar weinig mee hoef te nemen (lees: pasjes en mijn mobiel) laat ik de tas thuis en neem ik alleen mijn portemonnee mee. Zo. Fijn. Ik heb momenteel 3 ByLouLou portemonnee’s en ben er heel blij mee. Zo’n tof merk en in mijn vlogs kwamen ze ook wel eens voorbij.
Het is in het begin wennen omdat ze groot zijn en als je zo in je tas doet is het minder praktisch dan een kleine portemonnee. Maar voor momenten dat ik deze portemonnee vervang voor een tas, super fijn!

Stijl haar

De laatste tijd stijl ik mijn haar vaak. Ik vind het er mooi en verzorgd uit zien. CHI en Remington zijn mijn favoriete merken voor stijltangen. Sowieso is Remington als je het mij vraagt de beste wat betreft krultangen (IK ZWEER ERBIJ!!! geweldig), maar deze stijltang bevalt ook erg goed! Daarnaast is het paarse kleurtje erop een pluspunt. De stijltang die je op de foto ziet is de PRO-Ion Straight.

Tangle Teezer

Een haarkam in een net wat andere vorm. In verschillende kleuren, maar ik ga voor klassiek zwart. Ik geef toe dat te haarkam erg prettig werkt en ook fijner kamt dan normale haarkammen. Heel fijn! Wel zeg ik eerlijk dat ik het de 15 euro echt niet waard vind. Hij is beter – vandaar dat ik hem graag gebruik. Maar overpriced? Ja, dat zeker.

IMG_6891 IMG_6887IMG_6887

The Beauty Bakery body butter

Hoe vaak heb ik nou al gezegd dat deze body butters goddelijk zijn? Ja, ik raak de tel zelf ook kwijt. Maar ik zeg het gewoon lekker nog een keer. Wat zijn deze fijn!!!!! De geur, de substantie.. echt perfect. Winter dream en Winter Wonderland zijn een van mijn favoriete geuren die ik heb. (review)

Ringen

Van ringen ben ik een lange tijd fan. Een Buddha to Buddha of een Kenzo ring staan hoog op mijn verlanglijstje. Om bij weg te zwijmelen. Maar ook van kleine mooie subtiele ringen ben ik fan. Deze op de foto komen van Loavies en Primark. Passen bij veel outfits en de steentjes vind ik prachtig! Lovely! ♥

Aussi droogshampoo

Een droogshampoo die goed bevalt! Geeft BAM volume en de geur is heerlijk. Aussi is een haarmerk met fijne geuren. Deze droogshampoo werkt erg goed bij mij. Vroeger was vooral Batiste erg bekend als droogshampoo merk, maar tof om te zien dat er nu ook andere merken zijn die het verkopen. Aussi’s geuren zijn zoveel beter dan die van Batiste.

Dit zijn een paar random currently loving producten. Zoveel fijne producten, maar deze komen er net een beetje bovenuit.

Welk product raad jij écht iedereen aan?

Love,
Jiami

 • Beautyjuf |

  Wat een mooie favorieten! Leuk om te zien dat het niet alleen maar beauty- en make-up producten zijn. De droogshampoo van Aussie lijkt me erg fijn! Je hebt me nu wel erg nieuwsgierig gemaakt naar de geur. Ik ben namelijk een fan van het merk Batiste en vind die geuren heerlijk!

 • sherry |

  Babiste kede ik njet.

 • BySilke |

  Mooie foto’s Jiami! Een leuke mix van alles 😀

 • Evelien |

  Mooie favorieten Jiami! Ik heb zelf ook nu 3 jaar een ByLouLou portemonee en vind hem zo handig. Lekker veel ruimte voor van alles en je kunt hem soms ook alleen meenemen, zonder tas. Heel praktisch.

 • Celeste |

  Wat een leuke favorieten! Ik vind die parel oorbellen je altijd zo leuk staan! Moet zeggen dat ik mijn parel oorbellen ook bijna altijd in heb. Ben trouwens erg benieuwd naar die droogshampoo, heb hem nog nooit gebruikt, maar hoor er van alle kanten fijne dingen over!

 • Anne |

  Eigenlijk is het product wat ik iedereen aanraadt Vaseline, haha. Een beetje simpel, dat wel, maar ik gebruik het zelfs meerdere keren per dag! Vind dat het niet kan ontbreken 😉
  Ik had nog een vraagje; hoeveel kost zo’n aussi droogshampoo?
  Liefs!

 • Tessa | Raspberry & Ripped Jeans |

  Ahh wat een mooi lijstje! Ik heb zelf ook een Tangle Teaser! Super fijn, maar inderdaad overpriced. Die oorbellen zijn prachtig en die gel topcoat van de Hema lijkt me heel tof! Liefs

 • frederique |

  heey jiami
  super leuke spullen
  ik heb zelf ook zo een kam en ik vond hem ook best prijzig maar ik vind hem wel heel fijn.
  ik hou zelf ook heel erg van ringen en deze zijn echt mooi!
  ik had nog een vraagje: waar kan je die aussi droogshampoo kopen? en hoe duur is die?
  veel liefs! x

 • Anouk |

  Gel look top coats geven net dat beetje extra glans, zo mooi! Ik gebruik de lakjes van Sally Hanson, ook heel erg fijn

 • Anna |

  Mooie favorieten Jiami! Ik ben momenteel helemaal fan van Yves Rocher lippenbalsems. Leuk artikel! Hihi, Liefs

 • Iris |

  Wat leuk om te zien!
  Zelf raad ik de vloeibare concealer van Essence heel erg aan, ik gebruik hem al maanden, hij dekt goed de wallen & onzuiverheden en kost maar 2,50. Zeker een aanrader!

 • Cathelijne |

  Mijn parel oorbellen en ik zijn echt on afscheidenlijk. Ik hou echt van die oorbellen

 • Milou |

  Wauw, die By LouLou portemonnee ziet er zo goed uit! Het is dat ik net een nieuwe heb… maar eentje extra kan nooit kwaad, haha. 😉 Vooral die veertjes er op vind ik erg leuk!

 • Daphne |

  Leuke spulletjes allemaal!

 • lonneke |

  Prachtige dingen allemaal!
  Ik ben dol op je byloulou portemonnee!
  Liefs lonneke

 • Demi |

  Wat een leuke favorieten! Ik vind de portemonnee heel erg gaaf. En de topcoat van Hema is inderdaad heel erg fijn!

 • Esther |

  Ik vind de portemonnee van byloulou zo leuk! Maar ze lijken me zo groot voor in je tas. Ik zou ze dan dus echt alleen als een soort clutch gebruiken denk ik… En stijl haar heb ik opeens ook weer helemaal ontdekt, haha 🙂

 • Lotte |

  je kan echt mooi foto’s maken !

 • Vera |

  Leuke favorieten! Ik raad ook helemaal de tangle teezer aan, laatst toevallig gekocht en het werkt echt! Maaaaar, inderdaad, het was dat ik nog een bol.com bon had liggen, anders is 15 euro inderdaad een beetje overpriced!
  :kiss:

 • Ceetje |

  Die gel look topcoat is ook één van mijn favo’s. De beauty bakery wil ik nog steeds wat van proberen!

 • Didem |

  Ooohh jaa ik ben ook gek op ringen, vooral met mooie steentjes of knuckle rings ♥ en thanks voor de tip van Remington krultang, ik zoek namelijk een hele goede krultang!

  Love,
  Didem.

 • Renske |

  Wat leuke producten!

 • Esmay |

  Ja, ik ben het helemaal eens met die Aussie droogshampoo. Die is echt top!
  Leuk artikel Jiaam! :love:

 • Dionne |

  Die LouLou portemonnee is mooi!

 • Elbrich |

  Oehh leuke spullen, vind persoonlijk de portemonnee heel vet!

  Liefs, Elbrich
  xfashionmeep.blogspot.nl

 • Nicole |

  Erg leuke favorieten. Die portemonnee is zo ontzettend mooi!

 • Jennifer/ seeyanext.nl |

  Mooie favorieten items!! Ik zelf ben ook dol op de double parel oorbellen & de ByLouLou portomonnee.

 • Manon |

  Leuke items allemaal! Ik ben de laatste paar weken/maanden ook echt heel erg fan van parels 🙂

 • Merel |

  Leuk ! Die portemonnee lijkt me heel handig 🙂

 • Minke |

  Leuke favorieten! De Tangle Teezer heb ik ook en vind ik ook erg fijn!

 • Rowan |

  Ik ben al zo lang op zoek naar een fijne parfum die geen 60 euro kost. Super dat je deze hebt genoemd, dankjewel!
  Ook droogshampoo zocht ik nog altijd, maar die heb jij nu ook aangeraden, super!

 • happygirl |

  Leuk lijstje, de oorbellen vind ik erg mooi! Liefs

 • Denise |

  Fijn artikel! Die bodybutters lijken mij ook echt fantastisch.. zucht!

 • Margot |

  Mooie spullen! Ik wil nog steeds eens iets van The Beauty Bakery proberen.

 • Jolien |

  Die parfums lijken me heel fijn! Ik zal maar eens kijkje gaan nemen bij Kruidvat. En ik ga ook zeker snel bestellen bij The Beauty Bakery!

 • Romy |

  Misschien moet ik die droogshampoo ook eens gaan proberen ♥ En wat een super mooie clutch/portemonnee!

 • Jente-Nudelipsticks |

  Die portemonnee is zo leuk!

 • Vannesa |

  Nu er overal zoveel sale is, is het fijn om sieraden te kopen! Vooral bij de River island vind ik het zoveel schelen. Echt de moeite waard om een kijkje te nemen.

 • Isa |

  Ik vind zulke artikels erg leuk, moet je vaker doen! Klein vraagje: hoe duur is de aussi droogshampoo? Ik ben namelijk op zoek naar een budget droogshampoo. X :kiss:

 • Eveline |

  Waar heb je de body butter en droogshampoo gevonden/gekocht?

 • Manon |

  Je hebt hele leuke favoriete!

 • lisette |

  Ik vind ringen ook echt heel erg leuk ! Eigenlijk is alles leuk !

  Groetjes

 • Isabella |

  Die portemonnee van ByLouLou ziet er zo leuk uit! ♥

 • Elsbet | La Vie Pure |

  Ik heb ook een tangle teezer, sinds kort, en heb hem gelukkig voor maar 7 euro kunnen krijgen! Die ringen zijn trouwens prachtig!!En echt, pure liefde voor die Kruidvat parfums ♥

 • Lenneke |

  Mijn blog. Of telt dat niet als product?

 • Lisanne |

  Leuk en handig om te zien! Ik ben erg benieuwd naar die droogshampoo van Aussie. Een product dat ik iedereen aanraad is de micellair reinigingswater van Garnier. Top spul! Ik vind de eerste foto van het artikel trouwens heel tof!

 • Lies |

  Hele mooie favorieten! Een gel look topcoat vind ik zelf ook erg mooi. Die van de Hema heb ik zelf nog niet geprobeerd, dus ga er binnenkort toch eens even naar kijken.

 • Anouk |

  Hoe heet die uitvoering van de By Loulou portemonee?! Vind die veertjes zo een leuk detail maar kan hem helaas niet vinden 🙁 ..

  Hele fijne blogpost dit!

  X :kiss:

 • Babette |

  Leuk, zo’n artikeltje!

 • Eline |

  Wat een leuke favorieten! De droogshampoo van aussie lijkt me heel fijn dus die ga ik zeker een keertje uitproberen.

 • Vivian |

  Ik jaag al een tijdje op de droogshampoo van Aussi maar ik kan hem steeds maar niet vinden..
  Ik kan de Keune fibres hairwax echt aanraden, wat een geweldig product!

 • Sofie |

  Mooie foto’s maak jij altijd! ^^

 • Emma |

  Wat een leuk artikel! Die ring van Loavies heb ik ook, vind ‘m zo mooi! Die body butter moet ik echt nog eens proberen, ben er zo benieuwd naar<3
  X Emma

 • Melissa Charlotte |

  Leuke dingetjes! Ik vind de Tangle Teezer heel fijn, maar zeker overpriced. Zeker omdat ie na verloop van tijd slechter wordt. Ik wilde graag een nieuwe kopen in Eindhoven bij BOQZ, is die winkel weg.. Ik denk dat ik nu even wacht op een kortingsactie van Douglas en dan koop ik daar een nieuwe. Dan wil ik ook een zwarte.

 • Eva |

  De portemonnee van ByLouLou is echt heel mooi !

 • Elisa |

  Wat een leuk blogje

 • Marit |

  Hi Jiami! Ik vind de by LouLou portemonnee die je hier laat zien zo leuk! Ik zou hem heel graag willen kopen, maar ik kan hem nergens op het internet vinden. Ik vroeg me af of jij misschien weet of hij nog te koop is?

  xx

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites