Uncategorized

Catrice Eyebrow Set

februari 4, 2014 | by Jiami


Catrice Eyebrow set

Catrice Eyebrow set

Catrice Eyebrow set

Dat je wenkbrauwen veel voor je gezicht kunnen doen, weten we inmiddels wel. Die kleine harige streepjes op ons gezicht zorgen voor veel verschil. Persoonlijk vind ik het altijd een must om mijn wenkbrauwen bij te werken. Toen ik laatst bij Vera op bezoek was en ik mijn wenkbrauwpoeder was vergeten (damn) – mocht ik er een van haar lenen. Ik ontving dit doosje van Catrice in mijn handen. Daar ging ik mee aan de slag. Persoonlijk vond ik hem erg fijn. Goddank had de Kruidvat bij mij om de hoek hem ook in de schappen liggen. Vandaag review ik de Catrice Eyebrow set.

Dit kleine doosje heeft meer inhoud dan je denkt. Je kunt hem openklappen en twee mooie kleuren komen je tegemoet. Een donkerdere bruine kleur – voor brunettes – en een lichtere kleur – perfect voor blondines. De kleuren zijn vrij basic, maar ik denk dat hij voor veel mensen geschikt is. Misschien niet dé perfecte kleur, maar voor die prijs.. – ach. Naast de twee basic kleuren, zit er ook een mini pincet in en een klein borsteltje met kwastje. Perfect om je wenkbrauwen mee te doen.

Catrice Eyebrow set

Catrice Eyebrow set

De pincet is erg klein. Er valt mee te werken, al geef ik mijn voorkeur aan de Tweezerman of Action pincet. Maar ik heb met deze pincet wel mooi mijn wenkbrauwen geëpileerd. Hij is redelijk scherp. Van het borsteltje ben ik iets minder fan. Hij is prima, maar geef mij maar liever een echte goede wenkbrauw borstel. Hij heeft weinig haartjes en voor mijn gevoel is hij niet heel stevig. Een kleine pincet vind ik niet heel vervelend – maar een kleine borstel vind ik wel irritant. Desalniettemin, kwalitatief is hij oké. Ik ben alleen geen grote fan. Het kwastje is aan de andere kant van het product doet wel prima zijn werk. Ook hierbij geldt dat ik liever een grote, fijne kwast heb, maar kwalitatief is deze ook oké.

Zoals je op de foto hierboven ziet, zijn de kleuren prima gepigmenteerd. Ik vind ze wel ietwat poederig. Maar heb er geen last van als ik ze gebruik voor mijn wenkbrauwen. Mooie kleuren. Niet veel aan op te merken.

Ik waarschuw je alvast voordat je naar beneden scrollt: mijn wenkbrauwen zijn 1. net geëpilleerd (zie je dat mijn huid daaronder iets roder is, haha?) 2. Ik heb net mijn BB cream aangebracht en met de buffer kwast ging ik over mijn hele gezicht. Zo ook over mijn wenkbrauwen. Hierdoor lijken ze nog minder vol. Schrik niet. Ik ben het maar hoor. Ik bijt niet.

Catrice Eyebrow set IMG_0417

Niet geschrokken? Nee. Oké. Voor diegene die altijd dachten dat wenkbrauwen niet veel verschil uitmaken in het gezicht… hallo! Bewijs. Aanschouw. Wat een verschil. En wat een mooi verschil. Ik heb voor mijn wenkbrauwen de donkerste kleur uit het palette gebruikt. Het kwastje heb ik een beetje nat gemaakt. Kwast in de poeder en bijtekenen (of poederen?) maar! Het resultaat vind ik mooi, ja, Catrice ik ben fan. Mijn wenkbrauwen waren aan het einde van de dag ook nog erg mooi. +1 Catrice.

Dit wenkbrauwsetje voor slechts €3,99 euro is te koop bij Kruidvat. Ik ben fan. Perfect budgetproduct. Ideaal voor blondines én brunettes, maar met een beetje creativiteit kun je ook beide kleuren uit het palette gebruiken – natuurlijk. Maar net welke kleur bij jouw gezicht past. De pincet en kwast zijn prima tools om mee te werken. Als je opzoek bent naar een goede wenkbrauwpoeder, ga even langs Catrice, wie weet dat jij net zo enthousiast wordt als ik.

xoxo,

Jiami.

♥♥♥

 • Kelly caresse |

  Wat een mooi verschil geeft dat! Wenkbrauwen doen zoveel met iemands gezicht. Goed setje dit voor een leuke prijs. Ik gebruik al heel lang Anastacia poeder waar ik erg blij mee ben

 • Lotte |

  Als de oogschaduw die ik nu gebruik voor mijn wenkbrauwen op is ga ik deze sowieso kopen, ik hoor er zoveel goeds over! En jouw wenkbrauwen hebben echt een mooie vorm.

 • Lotte |

  ziet er goed uit, ik denk dat ik hem nu ga kopen.

 • Laura |

  Nu ben ik ook overtuigd, ik ga ‘m zeker weten halen! Momenteel gebruik ik gewoon een oogschaduw, maar misschien is dit toch net iets mooier qua kleur en effect. 😀

 • Isabel |

  Ik gebruik nu het wenkbrauwpotlood van Catrice, ook heel fijn 🙂

 • Dorine |

  Ziet er goed uit! Ik denk dat ik ook maar weer eens naar kruidvat hobbel.

 • Marjolein |

  Ziet er zeker goed uit, mooie naturelle kleur!

 • Beautydagboek |

  Het effect mag er zeker zijn! Het doosje ziet er mooi uit en het doet ook nog eens zijn werk, top 🙂

 • Anniek |

  Superhandig paletje met die twee kleuren, en wat een verschil maakt het zeg, het ziet er heel mooi uit! Ik ben zelf blond, dus ik teken mijn wenkbrauwen ook vaak lichtjes bij. De ene keer met het wenkbrauwpotlood voor blondines van MUA (uit Schotland) en soms gebruik ik ook het wenkbrauwkitje van Essence, die is ook erg fijn, een beetje hetzelfde idee als dit kitje.

 • MySimplySpecial |

  Ik heb er nu een van Gosh, maar deze klinkt ook erg goed!

 • Kim |

  Ontzettend mooi, wat een verschil! Ik vind het voor mij al snel te hard staan terwijl ik bij andere het prachtig vind.

 • Xan |

  Mooi. Effect is top. Ik gebtuik zo nu en dan een wenkbrauwpotlood van de Hema.
  Love,

 • lonneke |

  Prachtig verschil!
  Liefs lonneke

 • Minou |

  Deze heb ik al een tijdje op ’t oog..

  Weetje ik droomde vannacht dat jij je haar had kortgeknipt – zo zonde – ik werd echt boos op je haha weird dreams…

 • Michaela |

  Wauw, ziet er erg goed uit 🙂

 • Ella |

  Heel mooi, het past echt perfect bij jou de kleur! Wenkbrauwen vind ik zelf heel belangrijk!

 • Manon |

  Ziet er goed uit! Ik vind de verpakking ook best professioneel eruit zien en niet zo goedkoop, goede tip:)

 • Daphne |

  Ik heb nog staan twijfelen of ik deze mee zou nemen! Toch maar gaan halen, dan!

 • Hanna |

  Ziet er heel mooi uit! Op dit moment gebruik ik gewoon oogschaduw. Ben zeker benieuwd hoe dit poeder bevalt!

 • Beautyjuf |

  Wat een duidelijk verschil: prachtig! 🙂 Ik gebruik een wenkbrauwenkit van Etos eigen merk. Die vind ik ook erg fijn. Wat ik een groot pluspunt vind, is dat deze in meerdere kleuren verkrijgbaar is.

 • Leonie |

  Ik ben ook helemaal gék op dit eyebrow setje, ik gebruik ‘m al een paar jaar.
  En wat ben je toch een prachtig meisje om te zien! 🙂

 • Charlotte |

  Ziet er mooi uit! Dit lijkt ook wel mijn perfecte kleur!

 • Doo |

  Ik heb ‘m ook gekocht bij Kruidvat, hij zat keurig dichtgeplakt maar bij thuiskomst bleek er geen borsteltje in te zitten, alleen een pincet… Het poeder was nog helemaal intact, gelukkig.
  Alleen heb ik nu geen kwastje om het aan te brengen, ik gebruik dan maar een oogschaduwkwast, met mijn dikke borstelige wenkbrauwen valt dat niet zo op (vraag me af of ik dit spul eigenlijk wel nodig heb, haha)

 • Nancy |

  Groot verschil zeg, ziet er wel heel goed uit!

 • Esmay |

  Ik vind denk ik dat je je wenkbrauwen wat te donker maakt, het maakt je gezicht zo hard omdat ze ook al heel “hoekig” zijn, if you know what I mean. Niet lelijk, absoluut niet, maar deze kleur maakt het wat hard. Maarrrr het maakt inderdaad wel verschil maar dat wist ik al want I love dit setje. <3

  • Anne |

   Ik ben het er wel mee eens. Ik zou persoonlijk je wenkbrauwen íets voller laten, Jiami, (zoals van ongeveer een halfjaar geleden) dat maakt het inderdaad iets minder ‘streng’ ,en die lieve look stond je juist zo goed! 🙂 maar ik wil je niet bekritiseren hoor! Doe vooral wat je zelf mooi vindt. Weer prachtige foto’s, trouwens! 😀

   Trouwens, Esmay, leuk dat je iets anders zegt dan slechts ‘mooi’ of ‘klinkt goed’ maar echt laat blijken dat je echt het artikel leest en je mening geeft. 🙂

   • Esmay |

    Dit vind ik nou een leuke reactie! Ik vind het zelf namelijk bij m’n eigen blog ook leuk als mensen niet alleen “leuk” commenten (al vind ik elke comment leuk natuurlijk), maar echt iets uitgebreids commenten, word ik blij van. Dus vandaar dat ik dat bij anderen ook doe 🙂

 • Miranda |

  Inderdaad wenkbrauwen bijwerken/bijtekenen maakt zo veel verschil.Ik deed het eerst ook niet en nu.. ik kan niet meer zonder, echt! Love it!

 • Sophie |

  Echt een heel mooi resultaat! Je hebt ook zulke mooie wenkbrauwen vind ik! Ik heb zelf deze eyebrow kit ook. Ik vind hem heel fijn! Alleen is die bij mijn al een beetje uitklaar gevallen, haha. Ik gebruik nu het mini borsteltje en daar valt wel mee te werken. Máár ik ben nu dus opzoek naar een groter kwastje en ook een iets betere. Iemand tips?

 • Frauke |

  Wauw, wat een verschil! Ziet er goed uit hoor. 🙂 Al helemaal voor die prijs! Ikzelf zweer bij een Catrice wenkbrauwpotlood (Date with ash-ton)!

 • Annebelle |

  Ik vind het altijd zo moeilijk om wenkbrauwpotlood of poeder te kopen, omdat mijn wenkbrauwen verschillende kleuren haartjes hebben.

  • Jiami |

   Misschien een idee om eens advies te vragen bij bijvoorbeeld MAC voor een geschikte kleur? Of gewoon met wat kleuren oogschaduw uitproberen! 🙂

 • Nieke |

  Ik teken ook altijd mijn wenkbrauwen bij, geeft altijd een ontzettend groot verschil. Ik heb momenteel nog een potloodje die ik ook prima werkt maar vind dit ook erg mooi. Ga toch even in de winkel kijken of ik deze kan vinden. 🙂

 • Danielle |

  Ik vind het zo mooi hoe jij je foto’s bewerkt met Photoshop. Ik kan daar echt nog wat van leren. Ik gebruik dit wenkbrauwkitje ook. Ik vond hem eerst niet zo fijn, maar ondertussen is de lichtste kleur al bijna op. Jammer genoeg is die donkere wat te donker voor mij, dus als die lichte kleur op is moet ik hem weg gooien. Zonde! Ik merk echt een groot verschil als ik mijn wenkbrauwen wel of niet doe.

  • Jiami |

   Ah, dankjewel! Zo leuk om complimenten over m’n foto’s te krijgen. En dat is wel een groot nadeel ja, heb je aan de helft van het product niet zo veel. 🙁

 • Laura Louise - Fablouise |

  Ik gebruik deze van Catrice ook al aardig lang en ben er zo tevreden over!!

 • Eline |

  Ik gebruik m ook en hij is heel fijn!

 • Mariska |

  Ik vind het er inderdaad wel mooier uit zien als je je wenkbrauwen bijtekent.

 • Nora |

  Lijkt me een fijn product! Ga binnenkort ook eens een kijkje nemen 🙂

 • Manon |

  wow dat ziet er goed uit

 • Jessie |

  Ik doe eigenlijk heel weinig met mijn wenkbrauwen buiten ze even borstelen ’s morgens. Ik heb van nature vrij volle wimpers dus ik vind het geen noodzaak om ze bij te werken. Als ik uitga, gebruik ik soms een brow pencil van MAC in de kleur Lingering.

 • Lara |

  Dit lijkt me een heel fijn product, mooie foto’s ook!

 • Renate |

  Ik vind ook dat wenkbrauwen een groot verschil geeft ( ik vind je zonder getekende wenkbrauwen ook mooi, maar natuurlijk met de getekende wenkbrauwen is het nog mooier! ) ik ben het laatste jaar ook heel erg bezig geweest met mijn wenkbrauwen ( van dun naar dik weer laten groeien ) en ik vind zelf het wenkbrauw potloodje van catrice heel erg fijn!

 • Liselot |

  Ik heb deze ook 🙂 ik vind hem ook heel fijn, maar helaas ben ik mijn wenkbrauwkwast kwijtgeraakt (uit de zoeva very croc set), dus nu heb ik geen fijne kwast meer. Als iemand nog een (budget) wenbrauwkwast weet, hoor ik het graag.

  Xx

 • Anne |

  Ik gebruik voor mijn wenkbrauwen een wenkbrauwsetje van E.L.F, maar die is bijna op, dus ik denk dat ik deze van Catrice dan maar ga proberen! Liefs!

 • sophie |

  Ik gebruik dit product ook! ben er erg tevreden over:)

 • Rachel |

  Ik heb veel plezier gehad met dit paletje, maar Anastasia vind ik toch de fijnste!

 • Kimberly |

  Ik ben hier zo benieuwd naar! Ik heb nu nog een setje van Wet ’n Wild maar wil deze ook wel eens proberen! Volgensmij issie net wat lichter!

 • Bianca |

  Ziet er mooi uit en klinkt goed voor dat prijsje.

 • Hester |

  Ik wist eigenlijk niet dat het zoveel verschil maakte bij jou, vind het heel mooi staan en de kleur past mooi bij je haar! Maar die lichtste kleur is volgens mij echt voor bijna iedereen te licht… Ik gebruik zelf een oogschaduw van Catrice, werkt ook prima.
  Wel kan ik me vinden in Esmays comment, ik vond je wenkbrauwen toen ze nog iets dikker waren ook gewoon mooi. Misschien raar om via internet ‘kritiek’ te geven op iemands wenkbrauwen, dus doe gewoon lekker wat je wil en sowieso: ik vind ze nu ook mooi, maar iets voller zou ik wel kunnen waarderen. Je moet er tenslotte ook nog je hele leven mee doen. 🙂

 • Luuke |

  Lijkt me een fijn product! Ik doe alleen nog niks met mijn wenkbrauwen, maar ik hou hem zeker in mijn gedachten voor als ik ze toch eens onderhanden wil nemen :p

 • Anne vdh |

  Ik heb altijd een beetje een zwak voor die alles-in-1-wat-handig-om-mee-op-vakantie-te-nemen-verpakkingen. Dat kleine pincetje is zo schattig!

 • Veerle |

  Ik doe eigenlijk nooit iets met mijn wenkbrauwen. Lijkt me in mijn geval ook niet zo’n goed idee… (ik ben heel blond, maar ik heb best wel dikke donkere wenkbrauwen, dussss) Maar wel een leuk artikel om te lezen!

 • Rous |

  Hahaha dat boek dient echt vaak als achtergrond!

 • Nina Michelle |

  Wauw, staat je prachtig! Ik wist niet dat wenkbrauwpoeder zo veel met je gezicht kon doen, zelf gebruik ik het namelijk niet. Maar dit is wel interressant! Ik ga zeker even langs bij de Kruidvat! Liefs Nina

 • Apollonia |

  Ziet er goed uit! Ik wou dat wat meer meiden hun wenkbrauwen bijwerkten >.< Haha

  Liefs Apollonia

 • Esther |

  Ik gebruik al jaren een wenkbrauw potlood maar overweeg nu echt om poeder te gaan gebruiken.

 • Susanne |

  Ik heb deze toevallig vorige week gekocht naar aanleiding van een beautyblog. Het was even wennen met dat kleine ieniemienie kwastje (ik moet nog op zoek naar een goede grote die niet al te duur is), en het heeft wat oefening gekost, maar wat een mooi effect! Zeker in vergelijking met de wenkbrauwpotlood die ik eerst gebruikte. Het effect bij jou is ook al zo mooi!

 • Lisanne |

  Oeh, klinkt zeker fijn! Als ik morgen bij de Kruidvat ben ga ik meteen even kijken. Bedankt voor de tip! 🙂

 • Laura |

  Ziet er heel goed en mooi uit! Ik gebruik altijd de wenkbrauwgel van Catrice en die is ook erg fijn.
  -xxx-

 • Lindsay |

  Ik ben ook zo enthousiast over dit paletje! Ik gebruik beide kleuren elke dag. Wat ben je mooi trouwens!

 • Isabel Cristina |

  Ik heb deze ook, ik vind hem erg fijn!

 • Chiara |

  Echt top wenkbrauwpoeder!! Ik gebruik deze al ruim twee jaar denk ik dagelijks! De donkerste kleur is perfect voor mijn wenkbrauwen. Wel gaat t doosje snel kapot als je hem veel mee neemt, maar dat vind ik persoonlijk geen probleem, gewoon voorzichtig mee omgaan en anders gewoon een verse nieuwe kopen. Het is toch maar 4 euro!! :love:

 • Melissa Charlotte |

  Wat een verschil. Ga deze ook eens proberen,

 • Lara |

  Hallo, ik heb een litteken op mijn rechterwenkbrauw en altijd als ik het inkleur met een wenkbrauw potloodje vervaagt het eind van de dag. Dus ik vroeg me af zou dit met catrice wel de hele dag door blijven…. Liefs, Lara.

 • Suzanne |

  Ik heb er al veel over gelezen en iedereen is enthousiast. Dit maakt mij toch ook nieuwsgierig .

 • Claudia |

  Ik ben blij dat jij hem ook even reviewt! Ik had hem bij Vera gezien, maar die is zo blond vergeleken met mezelf.. haha!

 • annebelle |

  Ziet er heel mooi uit! x

 • robin |

  mooi effect hoor! maar je wenkbrauwen waren dan ook al heel mooi 😉

 • Anoniempiee!! |

  Gefeliciteerd met de prijs die je hebt gewonnen xxx anoniempjee

 • Nuria |

  Mooi! Ik heb dit setje nu al drie jaar, en ik gebruik hem echt elke dag. Nu begint hij pas een beetje op te raken, hij werkt dus ook super zuinig!

 • Esther |

  Haha, Jamie je schrijft zo leuk!
  Wil dit setje zeker eens gaan proberen.
  xoxo :love:

 • donja |

  Als ik mijn ogen een beetje opmaak met eyeliner zijn mijn wenkbrauwen bijna niet meer te zien.
  Ik heb blond haar en daardoor zijn mijn wenkbrauwen bijna niet te zien.
  Mijn haar is donkerder dan mijn wenkbrauwen.
  Dus daarom moet ik een goed setje hebben om mijn wenkbrauwen bij te tekenen.
  Ik heb 1 keer de wenkbrauwpotlood van mijn moeder gebruikt maar die heeft bruin haar dus die was te donker voor mij.

  Ik ga dit setje ook eens proberen.

 • valentina |

  echt heel mooi!

 • Lize |

  Ik zit al een tijdje te twijfelen of ik dit nou moet kopen en ik denk dat ik toch maar even langs kruidvat rijd

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites