Uncategorized

Budget contour kit

maart 2, 2016 | by Jiami


IMG_1354 IMG_1350 IMG_1351

Contouren = liefde. Ik hou er van. Het geeft een hele mooie look aan je gezicht en laat het daarnaast ook wat slanker lijken. Rimmel en Kate Moss hebben samen al een hoop fijne productjes op de markt gebracht. Het nieuwste product? De Rimmel Kate Moss Sculpting & Highlighting Kits. In deze paletten heb je contour, blush en highlighter in één. Drie voor de prijs van één. Yessssh.

De verpakking vind ik echt gorgeous! Zover ik het me kan herinneren ken ik geen contour palletes in de drogisterij, yay. Maar je hebt meerdere kleuren waar je uit kunt kiezen. De kleuren die erin zitten zijn perfect voor alledaags en zorgen voor een lieve en zachte look.

IMG_1271IMG_1297 IMG_1292 IMG_1294

Hierboven zie je foto’s waarbij ik niks op heb en daaronder foto’s met foundation, concealer, de contour, blush en highlighter. Van naked naar fullface. make-up

Persoonlijk ben ik wel het type van een heftige bronzer, dus deze heb ik ook goed aangezet. De highlighter erboven en de blush meer richting de appeltjes van mijn wangen. Mooi effect en je ziet gelijk verschil! Wel moet ik toegeven dat ik ze niet heel erg gepigmenteerd vind en je redelijk wat moet opbouwen. Een iets glinsterende highlighter zou mij ook net iets gelukkiger maken, maar voor een wat lichtere contour look heb je hier wel iets aan.

IMG_1349

Hoewel er betere contour kits op de markt zijn – waar je wellicht ook wat meer voor neerlegt -, vind ik dit een prima setje voor een wat zachtere look. Ben je meer into het zware contouren? Skip deze dan. Een mooi en net wat toegankelijker kitje doordat hij in de drogisterij te koop is, maar de kwaliteit kan nog beter.

Het prijsje vind ik wel erg mooi voor wat je krijgt. Ik kan zo 1, 2, 3 geen contour kit noemen die goedkoper is dan € 20, en voor een Anastasia leg je al snel een briefje van € 50 neer. Hoewel mijn advies zou zijn; spaar even door tot een wat duurdere, kunnen de meiden die dat er niet voor over hebben deze Rimmel als (helaas wel iets mindere) variant gebruiken.


Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss € 10,99

 

 • Anne |

  sleek heeft ook een goede trio palette! Ze geven veen pigment af en hier betaal je zo’n 13,- voor! Ik ben er verliefd op en gebruik ik het heb niks anders meer!

  • Suzanne |

   Ik wou precies hetzelfde gaan reageren! De bronzer uit dat kitje is heel goed en de blush schijnt een dupe van nars orgasm te zijn.

 • femketje |

  mooi effect 😀

 • Emma |

  Wauw, prachtig!! Ik gebruik het eigenlijk nooit!

 • Lindsey Beljaars |

  Prachtig palette voor een top prijsje!

 • Gina |

  Ziet er mooi uit!

 • Cato |

  Wat een leuk palletje !

 • Romy |

  Ik heb deze nog niet eerder voorbij zien komen maar hij lijkt me zeker het proberen waard! Fijne review Jiami! ❤️

 • Dana |

  Mooie palette! Ik hou het bij losse items voor contouren 🙂

 • Rozemarijn |

  Looking good! Ik zelf ben helemaal fan van het contouring pallet van catrice, met een bronzer en highlighter voor nog geen 5 euro. De highlighter is niet zo veel spannends, maar de bronzer is echt wauwie! Een hele mooie assige maar toch weer warme bronzer, perfect om te shapen! Dus misschien is dat ook iets voor de mensen die niet zoveel over hebben voor een shaping product! Liefs

 • Kelly |

  Jammer dat je zo veel product nodig hebt, maar ik vind het resultaat bij jou wel echt prachtig! Of je bent gewoon een master in het aanbrengen ervan 😉

 • Rachel Kromdijk |

  Dit is ook echt een prachtige palette! staat je ook erg goed

 • Mieke | Mieksmind |

  Leuk palette, ziet er mooi uit bij jou! Ik heb al verschillende reviews gelezen ik weet niet wat ik er van moet vinden. Ik vind de bronzer iets te oranje lijken..ik gebruik het liefst alles los 🙂

 • Cynthia |

  Ik vind het een mooi palet maar toch sla ik hem over doordat hij niet zo veel pigment heeft.

 • Marleen |

  Ik las er al meer over! Hij is mooi en ideaal met drie in één palette!

 • Lotte |

  oh wow die wil ik ook!

 • Jolien |

  De verpakking ziet er inderdaad super cute uit! Aangezien ik contouren niet echt een dagelijkse must vind en het liever subtiel houd, lijkt dit me een ideale contour kit.

 • Laura | Victoriapourtoi |

  Ik vind dat je de 3 mooi kan combineren, het lijkt haast natuurlijk bij jou! Zelf heb ik nog geen favoriete kit gevonden dus tot die tijd zeul ik mijn aparte verpakkingen highlighter, bronzer en blush met me mee 🙂 X

 • Quinty |

  Een heel mooi pallet! Het zou zomaar eens kunnen dat ik hem ga kopen.

 • Hester |

  Je ziet het verschil in elk geval goed, ik vind je gezicht toch wel beduidend mooier mét (wat ook wel logisch is omdat je op die eerste foto überhaupt nog een blush op hebt). Netjes aangezet!

 • Laura |

  Mooi artikel, ziet er leuk uit! Wel houd ik zelf van wat meer blush en inderdaad ook wat meer shimmer in de highlighter. W7 heeft ook een heeeeeeerlijk kitje met bronzer en highlighter, voor 5 euro! Top om mee te beginnen, want hij is goed op te bouwen, maar je ziet er wel degelijk iets van haha. Ik gebruik m zelf iig met veel liefde.
  xxx

 • Moran |

  Mijn alltime favourite contour kit is die van Make-up revolution! Het is het ultra contour pallete en het is echt geweldig! Dus voor de mensen die er nog een pallete zoeken met een koele contour kleur en een prachtige highlighter, kies die. Hij staat trouwens bekend als een dupe van Anastasia.

 • Sandy |

  Wauw ik vind de kleurtjes er prachtig uitzien, het doosje vind ik er persoonlijk ook super mooi uitzien! het staat je ook goed, als ik het bij mezelf probeer vind ik het toch altijd lastig aanbrengen.

 • Ilona | inspiration for you |

  Mooi palette, contouren is alleen niet zo mijn ding. Alhoewel een mooie blush en een verfrissende highlighter het wel altijd goed doen bij mij

 • Sherry |

  Dit is echt een goede contour kit. Maakte er kennis mee tijdens het event.
  xxx

 • Melissa |

  Is de ‘my life as jiami’ weg? Je schrijft daar nooit meer iets over! 🙁

 • Susan |

  wauw! pretty!

  Liefs
  susan

 • Beauty-wishlist – ☁︎sanne korswagen☁︎ |

  […] De Rimmel Kate Moss Sculpting & Highlighting Kits 10,99 […]

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites