Uncategorized

Bourjois Twist It Up Volume (draaiende mascara + filmpje)

oktober 6, 2013 | by Jiami


IMG_1230

IMG_1225

Nieuwe formules, texturen, producten.. ze verzinnen veel nieuwe dingen op de markt! Ook Bourjois kan er iets van. Zij hebben een draaiende mascara op de markt gezet. Het borsteltje van de mascara kan draaien. Hoe tof? Ik was onwijs nieuwsgierig en vandaag heb ik een review voor jullie. Is dit draaiende borsteltje écht zo magisch als het klinkt?

De Bourjois Twist Up The Volume mascara heeft 2 varianten: blauw en wit. Ik heb de blauwe variant. Blauw = waterproof, wit is normaal. De mascara belooft de hele dag te zitten – waterproof ook met water -, geen klontjes te geven en makkelijk aan te brengen. Daarnaast belooft het een lang en vol effect te geven.
[iframe http://jiami.nl/iframes/Untitled2.mp4 660 371]

Hoe werkt het draaiende borsteltje?

Hierboven heb ik een kort filmpje gemaakt hoe je de borstel kunt draaien. Aan de dop van de mascara zit een twistdop. Als je deze twistdop draait zal het borsteltje in- en uitrekken. Het borsteltje zelf is niet van haartjes, maar van plastic. Persoonlijk vind ik haartjes iets fijner werken.

De verpakking is prima. Fijne kwaliteit, ziet en leuk uit. Niet heel bijzonder (op de leuke twistdop na!) Complimenten voor Bourjois, die twistdop is heel tof.

Maar hoe ziet de mascara er op mijn wimpers uit?

We hebben 3 mogelijkheden:
1. We maken het borsteltje lang en brengen de mascara aan. Het lange borsteltje zorgt voor lengte.
2. We maken het borsteltje klein en brengen de mascara aan. Het korte borsteltje zorgt voor volume.
3. We maken het borsteltje klein en brengen enkele lagen aan. Vervolgens maken we hem lang en brengen enkele lagen aan (of andersom).

Bourjois Twist Up The Volume

Bourjois Twist Up The Volume

Naamloos

Naamloos2

Op de foto’s hierboven zie je de resultaten van de mascara.

Normaal: Dit zijn mijn wimpers normaal. Ik heb geen wimperkruller gebruikt. Mijn wimpers zijn vrij lang, maar zonder volume of krul.

Lange borstel: Het effect zorgt voor weinig klontjes en is aardig lang. Ik vind dat er jammer genoeg niet veel volume in zit en de lengte is aardig – maar kan beter. Dit resultaat vind ik een beetje teleurstellend. Jammer!

Korte borstel: Ik krijg nu wimpers die aardig vol zijn. Prima. Ze zijn niet heel erg lang, maar hebben meer volume dan bij het lange borsteltje. Het effect is prima, maar ik ben nog steeds niet helemaal overtuig.

Combinatie borsteltje: Ik heb hierbij eerst de lange en daarna het korte borsteltje gebruikt. Dit resultaat vind ik persoonlijk het mooiste. Net wat voller dan bij alleen het lange borsteltje en langer dan bij het korte borsteltje. Ik heb hier wel redelijk wat laagjes voor moeten aanbrengen.

Er zit niet veel verschil tussen alle borsteltjes. Mijn voorkeur gaat naar de combinatie.

Samenvatting

De kleur zwart is mooi. De mascara is prima waterproof. Ik vind het effect prima, maar niet overdonderend. Het idee van de mascara en de twistdop is leuk. De werking vind ik iets minder. We hebben slechter meegemaakt, maar ook beter.

De mascara kost € 15,99 en is verkrijgbaar bij parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen zoals Etos.

Cijfer 3/5: ★★★★

Wat vind jij van een draaiende mascaradop?

YouTube – Bloglovin‘ – Twitter – Facebook – Instagram

 • Adriënne |

  Goede review & leuk gedaan met dat filmpje! Ik ben het eens met je conclusie. Het idee is leuk, maar als ik zo de foto’s zie, dan ben ik niet meteen overweldigd. Het lijkt me wel leuk om eens uit te proberen, maar dan is €15,99 ook meteen weer zo duur, haha.

 • Anne Solveig |

  Mooi resultaat! Maar niet heel erg bijzonder..!

 • Sofie |

  Jammer dat ‘ie wat tegenvalt. Ik vind de mascara persoonlijk erg fijn :$

 • Beautydagboek |

  De mascara geeft een mooi effect, maar ik ben er niet helemaal ondersteboven van 🙂

 • Kelly caresse |

  Wat ziet dat er gaaf uit zeg met zo’n draaiend borsteltje, de na-foto’s zijn dan ook prachtig. Staat je erg goed!

 • Simone |

  Is het niet de bedoeling dat je het borsteltje draait terwijl je de mascara op je wimpers doet? Ik heb zo ooit het trucje geleerd om mijn mascara met de hand rond te draaien tegen de wimpers aan, waardoor ze een beetje naar boven worden gekruld en de klontjes er makkelijk uit gaan.

 • Pleun |

  Leuk bedacht die twistdop, jammer dat hij niet zo goed werkt toch ziet het er leuk uit

 • Joyce |

  ik ben niet helemaal blown away, maar ik vind het er prima uitzien!

 • Sophie |

  Wat een fijne review! Ik zal hem laten liggen, ik vind het effect niet echt geweldig. De conclusie heb je heel mooi en duidelijk geschreven:)

 • Martina |

  Ziet er leuk uit!
  Toch is het resultaat inderdaad niet bijzonder

 • Eline |

  Niet heel bijzonder gedaan, wel heel erg mooi gedaan deze post!

 • Isabel |

  Goede review! Het idee is leuk maar ik ben niet helemaal overdonderd door het resultaat.

 • heartshapedrosepetals |

  Aparte mascara, niet helemaal mijn ding.

 • Mariëlle |

  Leuk idee met zo´n dop die je kunt draaien! Het resultaat vind ik mooi, maar niet overweldigend.
  Ik denk dat je met goedkopere mascara´s (bijna) hetzelfde effect kunt bereiken.

 • stacey |

  ziet er heel goed uit

 • Hester |

  Ben ik de enige waarbij die filmpjes het nooit doen? Ik vind het wel leuk bedacht, maar denk niet dat het extra goed werkt ofzo.

 • lonneke |

  Duidelijke review, heel fijn!
  Vind het wel een mooi effect maar niet heel bijzonder.
  Liefs lonneke

 • Beautyjuf |

  Wat een duidelijke en fijne review! 🙂 Ik heb van mezelf vrij volle & lange wimpers, dus voor mij hoeven al deze extraatjes niet. Van mij hoeft een mascara geen beloftes na te komen dan alleen lekker pikzwart te zijn en waterproof.

 • femketje |

  grappig borsteltje 😀

 • Kelly |

  Ik vind hem niet erg bijzonder, maar hij ziet er wel mooi uit!

 • lovethatmakeup |

  Bourjois had vroeger eeen 360 blabla mascara en die kon écht draaien, super cool!!

 • Lotte |

  Hmm, het ziet er op zich best prima uit, maar ik zou ‘m niet kopen omdat ik het effect toch te min vind. Wel een leuk extraatje, dat draaisysteem.

 • Esmay |

  Hmm jammer, ik vind het effect niet echt va va voom ofzo. Beetje teleurstellend ook omdat de mascara best prijzig is. 🙁

 • Charlotte |

  Wat handig zo’n draai borsteltje,
  Wel jammer dat het bijna niks doet.
  Ik zou deze zelf niet kopen, maar bedankt voor de review!

 • Vera |

  Mwa, deze ga ik dus niet kopen! Het effect valt wel een beetje tegen, zeker voor die prijs 🙂

 • Merel |

  Oei, ik had net iets meer verwacht, maar zoals je zegt ziet hij er wel prima uit. Verder een leuke en zeer volledige review. 🙂

 • Marije |

  Fijne review, hij valt mij wel een beetje tegen!

 • Anita |

  Jammer dat hij niet zo goed werkt, het ziet er wel mooi uit!

 • Jill |

  Ik vind ‘m niet heel bijzonder, maar het is wel mooi!

 • Annalies |

  Je schrijft altijd hele fijne reviews 🙂

 • Lies |

  Ik vind het idee wel grappig en handig met het borsteltje wat je kan draaien, maar ik denk niet dat ik hem zelf snel zal kopen. Ik vind de prijs toch net wat te hoog voor het resultaat wat je krijgt.

 • Jody |

  Ik was benieuwd naar deze, maar ik vind het resultaat ook niet zo wauw. Fijne review!

 • Jana |

  Niet zo bijzonder , maar opzicht is het samen een mooi resultaat 🙂 x

 • Manon |

  Ik vind zulke dingen eigenlijk altijd onzin, wel een goede review! En eigenlijk ook super duur zulke mascara’s, terwijl sommige budget mascara’s net zo goed zijn.

 • Julia |

  Mooi resultaat jamer dat die tegenvalt. Eerlijk gezecht had ik net ietsje meer verwacht! ; )

 • Mili |

  Wow, I’ve never seen anything like this before! Very cool, has a lot of volume

  Mili from call me, Maeby

 • luka |

  omg je ogen zijn zo mooi! en die make up staat je prachtig!

 • Ashleey |

  Klinkt opzich wel goed, maar jammer dat he tniet overdonderend is

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites