Outfits

Bordeaux

IMG_9688

IMG_9725b

IMG_9680

IMG_9689

IMG_9692

Bonjour mes amis, (wat is Frans toch een mooie taal)

Een outfitpost, van gisteren. Opvallend? Een spijkerbroek. Ja. Wie mij al iets langer volgt weet dat ik niet zo’n fan ben van broeken. Ruim een jaar geleden droeg ik nooit broeken. Waarom? Ik voelde me er onwijs dik in, het klinkt heel raar, ik weet dat het voor geen meter klopt. Maar we hebben allemaal wel van die rare gedachtes die niet kloppen. Ik had er onwijs veel moeite mee en had vaak het idee dat ik kon huilen als ik naar mijn benen keek. Leverde zoveel stress op. Misschien klinkt het heel aanstellerig en overdreven, maar zo beleefde ik het – jammer genoeg – wel. Vorig jaar schreef ik er ooit eerder over (hier).

Het gevoel is nu veel minder aanwezig. Godzijdank. Het blijft nog altijd een zwak punt van mij, maar ik probeer het gevoel altijd nog te negeren en te relativeren dat het gevoel ‘tussen mijn oren’ zit. Gisteren trok ik een spijkerbroek uit de kast. Om eerlijk te zijn heb ik in mijn hele kledingkast 3 spijkerbroeken, haha. Oh god. Ik vind ze minder lekker zitten + ik vind broeken niet zo fijn, zoals ik al vertelde. Je kunt er zo moeilijk in bewegen, haha! Ondanks bedacht ik me dat hij wel heel erg leuk bij deze outfit zou staan. Bordeaux = liefde en met mijn Clarks staat het lekker retro.

Genoeg over broeken gesproken. Sommige van jullie zullen nu wel genieten van de vakantie, maar ik bikkel nog even door op school. Na deze week begint pas de vakantie voor mij. Maar er staan deze dingen al wel hele leuke dingen op de planning! Donderdag heb ik een borrel in Amsterdam, vrijdag zie ik nog wat blogvriendinnen, zaterdag komt mijn beste vriendinnetje om weer eens gezellig af te spreken en volgende week begin ik de vakantie met een persevent.

Ik hoorde ook dat ik misschien te gast mag komen bij een tv show, de opnames zullen dan volgende week plaatsvinden, maar dit is nog niet helemaal zeker. Wie weet dat ik wel weer een diary ga schrijven volgende week. Wat vinden jullie, wel of niet? Ik vind dat altijd zo leuk om te doen! Maar voor nu ga ik lekker slapen. Het is al ruim 10 uur geweest en ik lig lekker in mijn bed dit artikel te typen. Het beste gevoel ooit als je het mij vraagt, blogs voor het slapen schrijven.

XXX


blouse H&M
broek H&M
tas Vlieger&vanDam
schoenen Clarks
armbanden Forever21
sjaal Primark
bloemetjes haarband CHOIES

Wees overigens vrij om te hypen via Lookbook. Zou ik heel tof vinden! :)


101 reacties op “Bordeaux”

 1. Outfit staat je erg leuk! Fan van Clarks ben ik nooit geweest maar staat je goed. Leuke combinatie zo. Vakantie? Neuh hoor! Moet gewoon werken.. Nog even en dan ben ik met zwangerschapsverlof, daar kijk ik wel naar uit. Ben benieuwd naar hoe of wat ben die TV show. :love:

  [Antwoord]

 2. Laura zegt:

  Hele leuke outfit, iets wat ik zelf misschien ook wel zou dragen. Ik heb deze week al lekker vakantie! Een diary zou erg leuk zijn trouwens! :)

  [Antwoord]

 3. Tineke zegt:

  Staat je weer heel erg mooi, je haar zit ook super leuk!
  Liefs

  [Antwoord]

 4. Dorine zegt:

  Je haar zit echt leuk hier zeg. En jaaa, diary!!

  [Antwoord]

 5. Desmain zegt:

  Ik ben echt fan van broeken, en juist niet van rokjes. Vind het echt leuk om te zien hoe jij dat dan zo leuk combineert! Ohja en een diary zou me tof lijken! XX

  [Antwoord]

 6. Martina zegt:

  Staat je leuk! Mooie kleur broek!

  [Antwoord]

 7. Tessie zegt:

  Leuke outfit, die broek staat je superleuk!
  Helaas heb ik pas over 1 week vakantie, dus pas 1 maart.
  En die diary lijkt me heel leuk, ik vind ze in ieder geval leuk om te lezen! Fijne vakantie alvast! xx

  [Antwoord]

 8. Lara zegt:

  Leuke outfit, idd bijna vakantie, heerlijk!

  [Antwoord]

 9. Saloua zegt:

  Mooie foto’s! Ik had je outfit gisteren op school al gezien, maar ik durf je op de een of andere manier nooit aan te spreken, het klinkt misschien heel raar -niet dat ik bang voor je ben ofzo hoor- ik ben gewoon heel verlegen bij sommige mensen.
  Au revoir Jiami,
  Bisous

  [Antwoord]

 10. eline zegt:

  Zoo leuk! Jij bent echt onwijs goed in nieuwe combinaties bedenken!

  [Antwoord]

 11. Lotte zegt:

  hey jiami,
  wat een super leuke outfit!

  [Antwoord]

 12. Ella zegt:

  Wat een liefelijke outfit! Ik vind de Clarks zo leuk!!!

  [Antwoord]

 13. Merel zegt:

  Wat een mooie outfit! Ik zou het zo zelf aantrekken :love: xx Merel

  [Antwoord]

 14. Ik ben het haast niet gewend van je zo’n casual outfit! Maar het staat je erg goed! Leuk dat je misschien bij een tv-show mag komen, ik ben heel benieuwd. Hou je ons op de hoogte? :)

  [Antwoord]

 15. Sophiee zegt:

  Wat een prachtige outfit! Zou ik zelf ook dragen:)

  [Antwoord]

 16. Dagmar zegt:

  Heel mooie outfit en staat je te gek! Leuke kleur van je broek en mooi gecombineerd <3

  [Antwoord]

 17. Manon zegt:

  Hele leuke outfit. En voor wat het waard is: een broek staat je prachtig en laat juist je mooie figuurtje naar voren komen. Je kan het hartstikke goed hebben, als ik zulke benen had zou ik elke dag de strakste skinny’s aandoen :) (serieus). En ik vind je dingetje in je haar leukleukleuk! :love:

  [Antwoord]

 18. Charmain zegt:

  Heel leuk!! Spijkerbroeken staan je heel mooi! Liefs

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.