Diaries, Fashion, Outfits

Boohoo autumn/winter ’14

IMG_01 IMG_0238 IMG_0239

IMG_0242IMG_0253

Untitled-1

IMG_0248

Hoi sweethearts!

Gisteren bracht ik door samen met Sharon en Emilia. We waren uitgenodigd voor het Boohoo event om de nieuwe collectie voor autumn/winter te bekijken. Ik ben echt fan van Boohoo. Ja, uiteraard ook omdat ik als ik aan Boohoo denk ik terug denk aan mijn allereerste perstripje naar het buitenland. Ken je dat gevoel, dat je bij sommige merken gewoon fijne herinneringen hebt? Ik heb dat ook met MAC bijvoorbeeld, dat de eerste keer MAC een beetje bijzonder voelde. Ik vind het daarom altijd leuk om over Boohoo te schrijven, haha.

Tijdens dit persevent maakten we kennis met de nieuwe herfst/winter collectie. Boordevol herfstkleuren, zoals navy en marinegroen, maar ook een hoop zachtere tinten. Ik ben fan van de fluffy jassen, oh so pretty. Ook hebben ze onwijs veel leuke printjes zoals tartan, perfect voor de winter. Soms zeggen plaatjes meer dan woorden, vandaar de overdosis foto’s. Ik hoop dat jullie de foto’s niet teveel vinden, maar dit geeft toch wel het beste beeld van de collectie. Mijn favoriet? Het legergroene jurkje van chiffon. Met een statement ketting zou die echt prachtig zijn. Of met een leren jack of een fluffy jas. Liefde!

Wat ik zelf zo leuk vind aan Boohoo is dat er echt hele verschillende dingen tussen zitten. Hele heftige dingen, maar ook hele casual dingen. Daarnaast is het super betaalbaar. Echt heel erg leuk. Ook vind ik het echt een stijl die me doet denken aan Londen. En Londen, ja, pure liefde. Ook hebben we een polaroid foto geschoten, super leuk! Ik vind die dingen ZO gaaf haha. Heb hem helaas laten liggen, maar iemand wilde hem voor me meenemen, heel lief. Die zie ik binnenkort wel verschijnen. Heeft geen haast joh.

IMG_0250

IMG_0261

Deze rok is dan wel niet van Boohoo, maar we moesten er wel om lachen haha. Super funny!

Untitled-2

IMG_0268

Na het event hadden we nog wat gegeten en aten we sushi vlakbij de Dam. Emilia was zo lief en schoot nog even een outfitfototje. Dit had ik gisteren aan. Leek me leuk om even aan het artikel toe te voegen. Geen uitgebreide outfitpost, maar toch even wat ik aan had. Een hele casual outfit, maar vind hem wel tof. Ook omdat de top vintage is en lage mouwen heeft, zie je helaas niet op de foto, waarbij ik dus een bandeau draag. En om in de Boohoo-mood te blijven: het armbandje is van Boohoo, haha. De broek is aan de voorkant overigens van nepleer en de achterkant van katoen, ook een tof effect. Die droeg ik ook al in deze outfit een poos geleden.

Super leuke en gezellige dag! En de nieuwe collectie van Boohoo ziet er super leuk uit. Hebben jullie ervaring met Boohoo? Wat vinden jullie van die shop?

Love,
Jiami.


Top Episode
Broek Forever21
Schoenen Sperry
Ringen H&M
Armband Boohoo
Ketting Beautiful-Bijoux
Tas Vlieger&vanDam

70 reacties op “Boohoo autumn/winter ’14”

 1. Ik lees steeds meer over Boohoo, ik ga eens rondkijken op hun site! Leuk event, je hebt in ieder geval weer genoeg inspiratie opgedaan voor het komende seizoen, super :).

  [Antwoord]

 2. Sophie zegt:

  Ahh het legergroene jurkje is echt heel leuk! Ik heb zelf geen ervaring met Boohoo, maar hoor er wel heel veel goede dingen over en zie altijd hele toffe items in de webshop!

  [Antwoord]

 3. Anne zegt:

  Ik lees veel over Boohoo, maar heb er niet echt ervaring mee… Heb even gekeken op hun webshop; hele leuke kleding! Ik vind zelf ook het legergroene jurkje super leuk!
  x Anne

  [Antwoord]

  Elisa Reply:

  Ik heb er al wel ervaring mee. Het is een hele leuke webshop , de levertijd gaat heel erg snel. Ik heb er al 3 keer besteld en het kwam elke keer weer 2 dagen na mijn betaling in huis. Heel snel dus, en dat uit de UK! 😆 :$ :p

  [Antwoord]

 4. Emma zegt:

  Ahh dat jurkje is echt heel leuk! Ik heb nu al weer zin om de nieuwe collectie te gaan shoppen, gek hè? :’)
  Je outfit is ook superleuk! De Sperry’s staan hier heel goed bij<3
  XX Emma
  http://byemmathings.blogspot.nl/

  [Antwoord]

 5. Justine zegt:

  Heel leuk om te zien. keer op keer verbaas ik me weer over de prachtige foto’s, ik vind je fotografiestijl zo mooi <3

  [Antwoord]

 6. Meike zegt:

  Wat een leuke foto’s! Die fluffy vesten zien er super uit, kan nu al niet wachten om weer de nieuwe collecties te gaan shoppen. Mooie broek ook trouwens!

  [Antwoord]

 7. Naomi zegt:

  Super leuk weer! Je outfit is mooi, ik vind je sperrys zo ontzettend leuk! Ga snel even kijken op de website.

  [Antwoord]

 8. Eilish zegt:

  Wat leuk! Ik heb nog steeds geen paypall.. dus heb ik er nog nooit besteld. Maar daar komt hopelijk snel verandering in!

  [Antwoord]

 9. Anneloes zegt:

  Het event ziet er superleuk uit <3. En je outfit is mooi! Ik heb zelf nog nooit wat van Boohoo gehad, maar heb van verschillende kanten gehoord dat de kwaliteit niet altijd even goed is, dus ik durf niet zo goed te bestellen.

  [Antwoord]

 10. BooHoo is best cool. Ze hebben een paar leuke items! En wat een gaaf event zeg…

  [Antwoord]

 11. Svenja zegt:

  Mooie items zie ik hangen op jouw foto’s!n Ik word altijd zo enthousiast als ik shoplogs van Boohoo zie. Ik heb er zelf nog nooit iets gekocht, maar dat moet ik snel eens gaan doen!

  [Antwoord]

 12. Linda zegt:

  Oeh, er zitten echt hele leuk dingen tussen zo te zien! Jouw shirtje is ook echt leuk!

  [Antwoord]

 13. Amelie zegt:

  Leuk! Boohoo is echt tof, ik wil een winkel in Nederland!

  [Antwoord]

 14. Esmay zegt:

  Superleuk! 😀 Ik vind je outfit ook heel schattig. Emilia is lief.

  [Antwoord]

 15. Alyssa zegt:

  Wat een leuke verslag! Boohoo vind ik een leuke shop, maar de dingen die er laatst heb besteld waren een beetje…meh. Helaas, want bij anderen zie ik vaak de leukste dingen. En al die fluffy jasjes zien er echt geweldig leuk uit <3

  [Antwoord]

 16. Mandy zegt:

  Wat een gezellig foto’s van het event! Ik heb eerlijk gezegd nog nooit iets besteld bij de Boohoo. Misschien moet ik toch een keer gaan kijken.

  [Antwoord]

 17. Desmain zegt:

  Ziet er leuk uit! Alleen krijg ik een naar gevoel van het idee dat de herfst/winter collecties weer in de winkels komen, haha! Ik geniet zo van dit heerlijke weer!

  [Antwoord]

 18. Manon zegt:

  Wat een leuke foto’s van het event!

  [Antwoord]

 19. Wat een leuke foto’s! Ik heb nog nooit wat gekocht bij de Boohoo, maar het lijkt me wel een mooie winkel met mooie items! :)

  [Antwoord]

 20. Leuke foto’s, Boohoo heeft zulek leuke items.
  Liefs, xxxx

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.