Beauty

Smokey Nudes

Bobbi Brown Nude
Bobbi Brown Nude Bobbi Brown Nude

Smokey en nude. Het klinkt als een combinatie als pindakaas en jam (ooit gegeten? zo niet – je mist iets). Beiden erg lekker los, maar samen ook een prachtcombi. Bobbi Brown snapt het. Ze komen met een ‘smokey nudes’ palette. Alsof ik nog niet zoet genoeg was met pindakaas.

Bobbi Brown palette

Laat ik beginnen met dit palette. Prachtig. Bobbi Brown straalt sowieso luxe uit – en dat is het ook. Het Smokey Nude palette is speciaal voor deze herfst geïntroduceerd. Door de mix van donkere en lichte kleuren kun je er een perfecte daglook, maar ook een perfecte nachtlook van maken. Het palette is een perfecte mix van donker, licht en matte en glitter. Beetje smokey erbij en je bent klaar.

Bobbi Brown palette € 75

Bobbi Brown Nude

IMG_1898

De pigmentatie van de kleuren is goed. Zowel de lichte als donkere kleuren geven goed af. Zowel de lichte als donkere kleuren doen het goed. De glitter is niet zo glitterig als My Little Pony, ik vind dat de glitters niet heel goed afgeven. Ok. Uiteraard er komt wel wat glitter vanaf, maar het is niet zo glam als in het palette zelf.

Untitled-2

Bobbi Brown lipstick

Om de smokey nude look af te maken – ook graag een nude lipstick. De nude lipstick van Bobbi Brown die bij deze collectie hoort, creamy matte lip color, is als je het mij vraagt prachtig. De perfecte nude. Ik zou deze zelfs aanraden aan nude queens Kim Kardashian en Kylie Jenner. De structuur is heel fijn. Zacht en matte tegelijk, hij voelt niet droog op de lippen aan – wat bij matte snel het geval is. Van de kleur ben ik fan, moooooooi!

De lipstick blijft een paar uur zitten. Na een maaltijd even bijstiften en je bent weer ready to go.

Bobbi Brown lipstick € 26

Untitled-4
IMG_1795

Look

Pracht producten die erom schreeuwen om gebruikt te worden – want laten staan is zonde. Hierboven een look met kleuren uit dit palette en de lipstick. Smokey & nude. Net zo goed als pindakaas & jam. Mocht er binnenkort een luxe feestje komen, weet ik zeker welke producten ik ga gebruiken.

Ik vind het een mooi product. Mooie herfstkleuren en een goede mix van kleuren. De lipstick heeft een fijne formule en is ook erg mooi. Deze Bobbi Brown Smokey Nudes collectie is limited edition en momenteel verkrijgbaar bij Douglas en de Bijenkorf.


63 reacties op “Smokey Nudes”

 1. Manon zegt:

  wat een prachtige foto’s van deze prachtige producten, wauw de lipstick vind ik vooral heel mooi!

  [Antwoord]

 2. Julia zegt:

  Echt hele mooie foto’s. Die Bobbi Brown Palette vind ik heel mooi, maat wel wel een beetje duur!

  [Antwoord]

 3. Danielle zegt:

  Wat een mooie foto’s! Vind die lipstick kleur je prachtig staan!

  [Antwoord]

 4. Esther zegt:

  Je look + foto’s zijn echt…..wauwwauwwauw! En nee, pindakaas met jam heb ik nog nooit gegeten, echt lekker?

  [Antwoord]

 5. Marjolein zegt:

  Oeh dat palette vind ik echt zo mooi, had ‘m ook al bij wat Britse bloggers gezien. Maar wel way too expensive haha, denk niet dat ik ‘m zal gaan kopen. Mooie look heb je met de producten gemaakt!

  [Antwoord]

 6. Beautyjuf zegt:

  Haha, je inleiding! Ik mis blijkbaar iets, want ik heb het nog nooit gegeten. Ik vind je foto’s té prachtig voor woorden! Je look is ook schitterend geworden.

  [Antwoord]

 7. Sophie zegt:

  Hele mooie foto’s! En ook mooie producten! Ik ga trouwens dan maar is snel pindakaas met jam proberen haha, ben benieuwd.

  [Antwoord]

 8. Margot zegt:

  Wat een mooie subtiele look!

  [Antwoord]

 9. Rachel zegt:

  Erg mooie look is het geworden, staat je erg goed!

  [Antwoord]

 10. lonneke zegt:

  Oehhh really like it!
  Staat je echt heel mooi.
  Liefs lonneke

  [Antwoord]

 11. Marloes zegt:

  Staat je goed! Echt een mooi pallet. Liefs, x

  [Antwoord]

 12. Wat een prachtige palette, staat je goed.
  Liefs, xxx

  [Antwoord]

 13. Eline zegt:

  Super mooie producten!

  [Antwoord]

 14. Manon zegt:

  Mooie kleuren, ze staan je erg goed!

  [Antwoord]

 15. Anne Solveig zegt:

  Wauw, wat een mooi palette en wat een mooie foto’s!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.