Uncategorized

black and white

april 10, 2016 | by Jiami


IMG_7078 IMG_7072

Toen we afgelopen donderdag naar Amsterdam gingen, had Isolde (thanks darling) nog wat fotootjes van m’n outfit gemaakt. Achteraf schoot het me binnen dat die eigenlijk wel heel leuk zijn om te gebruiken voor een outfitpost. Hoewel het niet zoveel foto’s zijn, kun je wel duidelijk zien wat ik aan heb. Het is een vrij casual outfit, maar eigenlijk vind ik hem wel heel erg leuk. Zwart en wit. Prima combi.

Sowieso heb ik mijn favoriete sneakers aan, look how pretty!!! Ze zijn nu nog heel mooi wit, wordt een hele uitdaging om deze mooi te houden haha. Wat zijn jullie plannen voor vandaag trouwens? Ik zou eigenlijk opnames hebben voor de nieuwe serie, maar die zijn verzet. Wel heb ik even goed uitgeslapen na gisteren. Ik was zo moe na gisteren, haha. Gisteren was dus VEED en het was ge-wel-dig! Ik zal er nog wel een verslagje over schrijven. 🙂 Maar zometeen ga ik eens lekker aan school werken (heb de hele dag al huiswerkontwijkend gedrag). Oeps.


Primark top Topshop broek Nike schoenen Loavies jas Triwa horloge

 • Marjolein |

  Toffe outfit, ik ben groot fan van zwart-wit haha! Ik wilde het hele weekend super productief bloggen en dingen doen, maar het eindigt altijd met YouTube filmpjes kijken en niksen oeps.

 • Cato |

  Wat een gave outfit!

 • Fleur |

  Leeuk jiaam ❤️❤️
  Je bent echt mijn voorbeeld 💍💋 mooieee schoenen 🌍💘

 • Ilona Wielinga |

  Superleuke outfit, staat je echt leuk!! qua school had ik afgelopen weekend ook flink ontwijkend gedrag maar voor mijn blog ben ik wel weer lekker bezig geweest, haha. Ik was net redelijk goed bezig met wiskunde maar toen werd ik weer afgeleid door leuke blogs, oops.

 • Burcu |

  Wat een leuke outfit. Jammer dat er geen link van de schoenen staat ik kan ze jammer genoeg niet vinden😔

 • Maaike |

  Hoe heten de schoenen?

 • Julia :) |

  Leuuk Jiami 🙂 Staat je super goed!

 • Liefs Lara |

  Love de sneakers! Heel tof. Ik denk dat ik binnenkort ook weer eens naar het stedelijk ga, hebben vaker interessante, wisselende tentoonstellingen.

 • Romy |

  Lekker simpel ♥

 • Dana |

  Toffe outfit en wat een mooie locatie!

 • Roos |

  Heel gaaf zeg vooral die trap waar je op staat maakt het hele plaatje af!

 • Joyce |

  Hele mooie locatie en ik vind je costumized shoes ook heel tof! ♥

 • Laura | Victoria |

  Ik vind vooral dat vestje van Loavies enorm mooi! Zouden ze het nu nog verkopen? Ben namelijk al lang op zoek naar een nepleren variant 🙂 X

 • Gina |

  Ik vind je jasje erg leuk en wat een toffe locatie! 😉

 • Nynke |

  Zijn er ook dingen die jou niet staan? 😉 toffe outfit weer!! Zo leuk om te zien altijd.

 • Denise |

  Super fijne outfit, staat je mooi! X

 • Lindsey Beljaars |

  Toffe outfit en foto’s Jiami! 🙂

 • Danique Krol |

  Mooie, classy outfit!

 • Graziella |

  Die ruimte ziet er fantastisch uit! Mooie foto’s meis 🙂

 • Amy |

  Gaaf! Mooie locatie ook zo 🙂

 • Melanie |

  Zo classy! Black and white is mijn favoriete combinatie!

 • Cristy |

  Hele leuke outfit. Ik houd van lekker simpel 🙂 En op zo’n prachtige locatie moet je haast wel outfitfoto’s maken, haha. Succes met je huiswerk! X

 • Tim Olde Juninck |

  Jiaaamiii zo leeuuk!!

  Ik heb ook een vraag, namelijk hoe jij je blog precies maakt? Klinkt een beetje stom, maar via WordPress, of een html-editor? Ik vind coderen namelijk echt interessant, maar ik heb (nog) geen duidelijk idee hoe en waar te beginnen met het maken van een eigen website, dus ik hoop dat je me wil helpen.

 • xGraciously |

  Wauw, die schoenen zijn echt prachtig! Xx

 • Lotte |

  omg Jiamie! supermooi die outfit!

 • Roselyne Wijnants |

  Hoi,
  Jij bent echt heel mooi met deze outfit!
  Black and white is één van mijn lievelingskleuren!
  Je bent echt super tof!

  xxx groetjes Roselyne Wijnants

 • MODENOVA |

  What a beautiful spread. We really like your pictures and style. Continue the good work.
  Best, MODENOVA I http://www.modenova.com

 • Crafty Time | Janneke |

  Wat een prachtige outfit en een prachtige locatie! Die schoenen zijn heel leuk ook!

 • isabella |

  hai jiami ik vind je echt geweldig ik wil ook een blog beginnen maar hoe doe ik dat??
  ps. je hebt echt geweldige outfits

 • As |

  die outfit is echt leuk! Hoe heten die schoenen? en van welk merk is je lipstick hij staat je echt goed!

 • Anke |

  Je hebt in ieder geval een hele mooie locatie uitgekozen voor de foto’s!
  Staat je goed het zwart en wit!
  Ik hoop voor je dat de schoenen nog een klein beetje wit zijn;)

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites