Outfits

black and white

IMG_7078 IMG_7072

Toen we afgelopen donderdag naar Amsterdam gingen, had Isolde (thanks darling) nog wat fotootjes van m’n outfit gemaakt. Achteraf schoot het me binnen dat die eigenlijk wel heel leuk zijn om te gebruiken voor een outfitpost. Hoewel het niet zoveel foto’s zijn, kun je wel duidelijk zien wat ik aan heb. Het is een vrij casual outfit, maar eigenlijk vind ik hem wel heel erg leuk. Zwart en wit. Prima combi.

Sowieso heb ik mijn favoriete sneakers aan, look how pretty!!! Ze zijn nu nog heel mooi wit, wordt een hele uitdaging om deze mooi te houden haha. Wat zijn jullie plannen voor vandaag trouwens? Ik zou eigenlijk opnames hebben voor de nieuwe serie, maar die zijn verzet. Wel heb ik even goed uitgeslapen na gisteren. Ik was zo moe na gisteren, haha. Gisteren was dus VEED en het was ge-wel-dig! Ik zal er nog wel een verslagje over schrijven. :) Maar zometeen ga ik eens lekker aan school werken (heb de hele dag al huiswerkontwijkend gedrag). Oeps.


Primark top Topshop broek Nike schoenen Loavies jas Triwa horloge


32 reacties op “black and white”

 1. Marjolein zegt:

  Toffe outfit, ik ben groot fan van zwart-wit haha! Ik wilde het hele weekend super productief bloggen en dingen doen, maar het eindigt altijd met YouTube filmpjes kijken en niksen oeps.

  [Antwoord]

 2. Cato zegt:

  Wat een gave outfit!

  [Antwoord]

 3. Fleur zegt:

  Leeuk jiaam ❤️❤️
  Je bent echt mijn voorbeeld 💍💋 mooieee schoenen 🌍💘

  [Antwoord]

 4. Superleuke outfit, staat je echt leuk!! qua school had ik afgelopen weekend ook flink ontwijkend gedrag maar voor mijn blog ben ik wel weer lekker bezig geweest, haha. Ik was net redelijk goed bezig met wiskunde maar toen werd ik weer afgeleid door leuke blogs, oops.

  [Antwoord]

 5. Burcu zegt:

  Wat een leuke outfit. Jammer dat er geen link van de schoenen staat ik kan ze jammer genoeg niet vinden😔

  [Antwoord]

 6. Maaike zegt:

  Hoe heten de schoenen?

  [Antwoord]

 7. Julia :) zegt:

  Leuuk Jiami :) Staat je super goed!

  [Antwoord]

 8. Liefs Lara zegt:

  Love de sneakers! Heel tof. Ik denk dat ik binnenkort ook weer eens naar het stedelijk ga, hebben vaker interessante, wisselende tentoonstellingen.

  [Antwoord]

 9. Dana zegt:

  Toffe outfit en wat een mooie locatie!

  [Antwoord]

 10. Roos zegt:

  Heel gaaf zeg vooral die trap waar je op staat maakt het hele plaatje af!

  [Antwoord]

 11. Joyce zegt:

  Hele mooie locatie en ik vind je costumized shoes ook heel tof! ♥

  [Antwoord]

 12. Ik vind vooral dat vestje van Loavies enorm mooi! Zouden ze het nu nog verkopen? Ben namelijk al lang op zoek naar een nepleren variant :) X

  [Antwoord]

 13. Gina zegt:

  Ik vind je jasje erg leuk en wat een toffe locatie! 😉

  [Antwoord]

 14. Nynke zegt:

  Zijn er ook dingen die jou niet staan? 😉 toffe outfit weer!! Zo leuk om te zien altijd.

  [Antwoord]

 15. Denise zegt:

  Super fijne outfit, staat je mooi! X

  [Antwoord]

 16. Toffe outfit en foto’s Jiami! :)

  [Antwoord]

 17. Graziella zegt:

  Die ruimte ziet er fantastisch uit! Mooie foto’s meis :)

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.