Hoi allemaal! Omdat het morgen Valentijnsdag is, leek het mij heel erg leuk om een video in dit thema te maken. Omdat ik zelf single ben, kan ik natuurlijk niet een video maken met mijn o-zo-romantische Valentijnsdag tips of plannen. Nee, maar wel heb ik hele andere plannen voor het gevalletje forever alone of kattenvrouwtje. Neem de video met een korrel zout, maar I hope you like it! X

25 reacties op “Beste forever alone Valentijnsdag”

 1. Maaike schreef:

  Ik heb nog nooit zo gelachen om iemand die in bad zat :’)
  Vraag me echt af hoe jouw vrienden op deze video zullen reageren 😛

 2. Rena schreef:

  I love it you have so much humour! Thanks for the cool and funny video!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Emma schreef:

  Leuke video!! Ik ga morgen ook de popcorn maken, ziet er zo lekker uit!

 4. Nienkeee schreef:

  HEEEL TOF DIT! ik hoopte al op zo´n video! great job:)
  xx

 5. femketje schreef:

  super leuke video 😀

 6. Emma schreef:

  Hahaha geweldig Jiami, wat een geniale video! Echt heel leuk xx

 7. caprice schreef:

  ik heb je video net bekeken en ik vind het echt een super toffe video! Ik zelf ben single dus vond ik het echt super toffe tips!!! Alleen ga ik ze morgen niet gebruiken want ik moet nog leren voor school!!!! 🙁
  X Caprice

 8. Denise schreef:

  Hahahaha de scene in bad :’)

 9. Je bent niet de enige single hoor Jiami, kattenvrouwtjes for life ❤️

 10. Julia schreef:

  Ik vond vooral dat einde heel erg grappig, dat je in bad zat😂 Leuke video! X

 11. Elien schreef:

  Super leuk!!! <3

 12. Lotte schreef:

  haha super leuk!

 13. Anoniem schreef:

  Waarom met een korrel zout nemen? Dit is de meest realistische Valentijnsdag-video die ik ooit heb gezien. 😉

 14. Wauw! Hele leuke video!!

 15. Amber schreef:

  Ik moest hier zo om lachen hahahaha, dit is precies wat ik vandaag gedaan heb!

 16. Susan schreef:

  Hahaha, ik heb hardop zitten lachen!

  Liefs,
  Susan

 17. Ilse schreef:

  Haha, zo’n video had ik even nodig! En die popcorn moet ik binnenkort echt even maken, omg. Dankje voor weer zo’n leuke video! X

 18. Cutebunniess schreef:

  Super leuk Jiami!! Xx The cute bunnie

 19. Jessica schreef:

  Haha mega leuk

 20. Laura Celia V schreef:

  Hele leuke video, en die hapjes ga ik ook eens maken hmmm X

 21. Melis schreef:

  Heyy!
  Ik ben echt fan van je, daar niet van, maar ik wilde toch ff kwijt dat ik het héél jammer vind dat je eigenlijk nooit meer blogt… Natuurlijk af en toe een paar foto’s en wat youtube-filmpjes dat je deelt, maar ik heb al in geen tijden meer zo’n typische Jiami blogpost gezien en dat vind ik toch wel jammer :/. Maar ja, je hebt vast drukke tijden, maar ik hoop dat je ooit weer van die leuke posts plaatst!

 22. Pienie schreef:

  haha leuk filmpje, heb enrom genoten, laat maar doorkomen!

 23. josien schreef:

  super leuke video!

 24. Marijke schreef:

  Wat een grappige en leuke video! <3

next

Theme song challenge met Rutger

[google-translator]
sluit