Uncategorized

Beste forever alone Valentijnsdag

februari 13, 2016 | by Jiami


Hoi allemaal! Omdat het morgen Valentijnsdag is, leek het mij heel erg leuk om een video in dit thema te maken. Omdat ik zelf single ben, kan ik natuurlijk niet een video maken met mijn o-zo-romantische Valentijnsdag tips of plannen. Nee, maar wel heb ik hele andere plannen voor het gevalletje forever alone of kattenvrouwtje. Neem de video met een korrel zout, maar I hope you like it! X

 • Maaike |

  Ik heb nog nooit zo gelachen om iemand die in bad zat :’)
  Vraag me echt af hoe jouw vrienden op deze video zullen reageren 😛

 • Rena |

  I love it you have so much humour! Thanks for the cool and funny video!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Emma |

  Leuke video!! Ik ga morgen ook de popcorn maken, ziet er zo lekker uit!

 • Nienkeee |

  HEEEL TOF DIT! ik hoopte al op zo´n video! great job:)
  xx

 • femketje |

  super leuke video 😀

 • Emma |

  Hahaha geweldig Jiami, wat een geniale video! Echt heel leuk xx

 • caprice |

  ik heb je video net bekeken en ik vind het echt een super toffe video! Ik zelf ben single dus vond ik het echt super toffe tips!!! Alleen ga ik ze morgen niet gebruiken want ik moet nog leren voor school!!!! 🙁
  X Caprice

 • Denise |

  Hahahaha de scene in bad :’)

 • Laura | Victoriapourtoi |

  Je bent niet de enige single hoor Jiami, kattenvrouwtjes for life ❤️

 • Julia |

  Ik vond vooral dat einde heel erg grappig, dat je in bad zat😂 Leuke video! X

 • Anoniem |

  Waarom met een korrel zout nemen? Dit is de meest realistische Valentijnsdag-video die ik ooit heb gezien. 😉

 • Amber |

  Ik moest hier zo om lachen hahahaha, dit is precies wat ik vandaag gedaan heb!

 • Susan |

  Hahaha, ik heb hardop zitten lachen!

  Liefs,
  Susan

 • Ilse |

  Haha, zo’n video had ik even nodig! En die popcorn moet ik binnenkort echt even maken, omg. Dankje voor weer zo’n leuke video! X

 • Cutebunniess |

  Super leuk Jiami!! Xx The cute bunnie

 • Laura Celia V |

  Hele leuke video, en die hapjes ga ik ook eens maken hmmm X

 • Melis |

  Heyy!
  Ik ben echt fan van je, daar niet van, maar ik wilde toch ff kwijt dat ik het héél jammer vind dat je eigenlijk nooit meer blogt… Natuurlijk af en toe een paar foto’s en wat youtube-filmpjes dat je deelt, maar ik heb al in geen tijden meer zo’n typische Jiami blogpost gezien en dat vind ik toch wel jammer :/. Maar ja, je hebt vast drukke tijden, maar ik hoop dat je ooit weer van die leuke posts plaatst!

 • Pienie |

  haha leuk filmpje, heb enrom genoten, laat maar doorkomen!

 • josien |

  super leuke video!

 • Marijke |

  Wat een grappige en leuke video! <3

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites