Uncategorized

Beautygloss Eylure nepwimpers

maart 28, 2016 | by Jiami


IMG_1521IMG_1527 IMG_1518 Ik vind het altijd heel tof als een mede YouTuber een soort ‘mijlpaal’ bereikt. Wanneer Rutger meedoet aan een zangprogramma of wanneer VEED helemaal is uitverkocht. Het voelt dan echt als een next step in de community. Eén van die mijlpalen vind ik Mascha die haar nepwimpers uitbracht. Het geeft me stiekem dan ook een heel trots gevoel als ik door de Etos loop en dan producten met haar gezicht erop zie, sterker nog; ik ben nóg trotser als ik zie dat de producten op zijn. Ha.

Voordat ik wimperextensions had droeg ik dagelijks nepwimpers. Waarom? Mascara was niet mijn ding en ik vond nepwimpers veel mooier en het is – als je de techniek onder de knie hebt – zoveel sneller en makkelijker dan mascara. In Nederland zie je het steeds meer opkomen om ze dagelijks te dragen, terwijl het in Engeland en Amerika veel normaler is. Puur ook omdat veel lashes in Nederland vaak alleen voor feestjes bedoeld zijn en lashes die dus ook een mooie natuurlijke, daily look geven, zijn niet snel te vinden in de winkel.

Wat dat betreft bewees Mascha het tegendeel en bracht ze drie modellen in samenwerking met Eylure uit: de fluffy, de silky en de pretty. Sowieso is Eylure een heel erg fijn nepwimper merk. De kwaliteit is goed, de bijgeleverde lijm werkt prima en je kunt ze – als je er zuinig mee om gaat – meerdere malen gebruiken. Ze worden geleverd in schattige doosjes waarbij op de achterkant ook een foto is van hoe ze eruit zien op je gezicht.

IMG_1523IMG_1559IMG_1561

Fluffy

Deze is mijn favoriet voor een feestje, een volle look die je ogen nog mooier laten uitkomen. Hij kan een ooglook helemaal afmaken.

IMG_1524IMG_1536IMG_1531

Silky

Een model die prachtig is voor overdag. Door de wat dunnere haartjes is hij heel erg mooi en natuurlijk en geeft het je wimpers nét dat beetje extra. Ik wissel deze voor daily look vaak af met pretty, maar net waar ik meer zin in heb. Ik vind de lengte en dikte echt perfect. Ze moeten me heel erg denken aan het model dat ik vroeger vaak dagelijks droeg.

IMG_1525IMG_1554IMG_1547IMG_1546

Pretty

Deze hebben aan de zijkant haartjes die net wat langer zijn zodat je een wat vrouwelijkere look krijgt. Ik vind hem iets aanweziger dan Silky, maar minder dan Fluffy. Deze zit er precies tussenin. In het begin was ik niet zo’n fan van de langere hoekhaartjes omdat ik dat in combinatie met mijn Aziatische ogen niet zo vond, maar hoe langer ik ze had, hoe leuker ik ze begon te vinden. Inmiddels vind ik ze zelfs net iets mooier voor een daily look dan Silky omdat het toch een soort ‘lieve’ uitstraling geeft, vind ik.

Al met al vind ik het allemaal echt prachtige nepwimpers die voor een mooi effect zorgen. De lijm die is meegeleverd is erg goed en zorgen ervoor dat ze hele dag kunnen blijven zitten. Ik ben echt razend enthousiast en vind dit verreweg een van de mooie nepwimpers die ik ken. Oprecht, supergoed.

IMG_1529


Beautygloss Eylure nepwimpers verkrijgbaar bij de Etos.
Silky – € 6,99
Pretty – € 7,99
Fluffly – € 8,99

 • Lindsey Beljaars |

  Fijne review Jiami. Ziet er inderdaad erg goed uit, ik ga ze binnenkort ook maar een proberen

 • Yasmine |

  Pretty staat je juist heel erg leuk! X

 • T. |

  Waarom die duckface op elke foto. Heb je helemaal niet nodig. Je bent een knappe meid 😉
  Ik vind fluffy het mooiste

 • Iris |

  Wauw, wat zien ze er allemaal prachtig uit! Ik vind pretty je juist heel mooi staan, hahaha. Zelf zou ik eerder Silky dragen, heel mooi en natuurlijk.

 • Maaike |

  Die eerste is denk ik ook mijn favoriet! Ben zó benieuwd hoe nepwimpers mij staan, dat ik ze denk ik binnenkort ook ga aanschaffen haha 🙂

 • Esmée |

  Echt prachtige wimpers! Ze staan je alledrie heel goed

 • Yente |

  Wat een fijne review, Jiami. Mooie foto’s en het ziet er veelbelovend uit!

 • Edith Sofia |

  Wauw prachtige wimpers, staan je mooi!

 • Rachel |

  De laatste vind ik ook echt prachtig!

 • Manon |

  Ik vind het er bij jou erg natuurlijk uitzien

 • Tamara |

  Hele mooie foto’s en goede review!

 • Laura - Dagelijkse hap |

  Ze zijn echt prachtig 😀 Ik ben er nu ook wel benieuwd naar geworden!

 • Alette |

  Hele fijne review en wat een mooie foto’s! Ik heb pretty aangeschaft, vind dit model toch wel het mooiste effect geven. Ik ga ze dragen op de Beautygloss party 😊❤

 • Demi |

  Hele fijne review! Ik vind het zulke mooie wimpers! En ze staan je ook nog eens heel mooi.

 • JenniferZ |

  Wauw ze geven echt een mooi en natuurlijk effect!

 • Manar |

  Aah ze staan je allemaal zo goed! Ik zou heel graag silky willen kopen. Die lijkt mij heel tof voor everyday

 • Elsbet | La Vie Pure |

  Ze staan je allemaal erg mooi! Vooral die eerste !

 • Jess |

  Ze staan je heel mooi!
  Ik heb ze ook geprobeerd en ze zaten bij mij totaal niet lekker.. dat vond ik wel jammer xx

 • Liz |

  Fijne uitleg over de wimpers!
  Bij de Etos bij mij in de buurt waren ze uitverkocht, hihi!

 • Tess |

  Heej Jiami,
  Eerst wil ik even zeggen dat je een super leuk blog hebt, en je youtube kanaal is ook heel vet. Je bent een prachtige meid en met je positieve uitstraling heb je iets heel unieks!!
  Einde van het geslijm 🙂
  Ik had namelijk een vraagje. Ik blog zelf ook (www.liveliketess.weebly.com) en ik vroeg me af hoe ik iets meer bezoekers kan krijgen. Ik hoef zeker niet bekend te worden of honderden bezoekers per dag, maar het lijkt me erg leuk om door wat meer bezoekers, meer motivatie te krijgen. Heb jij hier misschien tips over?
  Alvast bedankt!
  Blijf zo door gaan xx Tess

 • beautifulday4makeup |

  <ik vind de pretty lashes zo mooi

 • Anouk Spruit |

  Hele mooie wimpers, maar ik vind ze beetje duur om dagelijks te dragen denk ik

 • Denise |

  Lief dat je hier een artikel over geschreven hebt! Vind ze ook erg mooi <3

 • Fleur Sophia |

  Ik vind de uitstraling die ‘Pretty’ geeft bij een gezicht, zo ontzettend mooi en sexy! Ik denk dat ik die nog wel binnenkort ga aanschaffen.

 • heidi |

  Wat mooie nepwimpers zijn het meid.
  Het sta je beeldig.
  Mooie foto’s trouwens

 • Maxine |

  Je hebt echt een super leuke blog en je schrijft heel leuk! (er staat onderaan “fluffLy) hoort dat?

 • Amina |

  Ze staan je alledrie heel erg mooi! xoxo

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites