Personal

Back at it again

april 2, 2018 | by Jiami


Een tijdje heb ik geprobeerd het bloggen weer op te pakken, maar op de een of andere manier kwam het er niet helemaal van. Ik wil niet zeggen dat ik het er te druk voor had, immers tijd is prioriteit. Maar ik was vooral bezig met het focussen op andere zaken.

Echter miste ik het bloggen laatste tijd enorm. Het maken van mooie foto’s, deze bewerken, schrijven etc. etc. Ik ben natuurlijk als klein meisje opgegroeid met bloggen. Als ik nu ook terug kijk in mijn WordPress, zie ik dat ik al meer dan 1200 blogposts heb geschreven, dat is echt enorm veel! Ik heb al die oude blogposts ook weer online gezet. Stiekem vind ik het zelf toch ook wel erg leuk om zo nu en dan terug te bladeren. Hiervoor had ik me gefocust op travel – en hoewel daar een mega grote liefde van mij ligt, merkte ik toch dat ik het miste om gewoon lekker down to earth wat foto’s en kliekjes te delen. Even terug te gaan naar waar je vandaan komt.

Nu ik ook weer bezig ben met schrijven, voel ik gelijk het plezier en de liefde en passie. Feels great. Er is voor mijn gevoel geen enkel vergelijkbaar platform a la bloggen. YouTube, Instagram… het is toch anders. Tijd om mijn kleine kindje weer wat leven in te blazen. I missed you. ♥

p.s. er zullen ongetwijfeld weer wat fouten op mijn blog te vinden zijn, haha. als je iets vindt; laat gerust weten. <3

 • Ilona Wielinga |

  Yess superleuk dat je weer terug bent! Ik vind het stiekem altijd heerlijk om lekker blogjes te lezen tussendoor, in plaats van altijd maar video’s te kijken!
  En het schrijven van blogs vind ik ook altijd weer lekker 🙂

 • Hanne |

  Ik ben blij dat je weer terug bent, eerlijk, ik miste je blogs enorm! Ik kijk alvast uit naar je artikels 🙂

 • ADD COMMENT

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites