Outfits

Another outfit

IMG_2329 IMG_2336IMG_2370IMG_2379 IMG_2429IMG_2455
IMG_2381IMG_2374

Hi all!
Hoe is het? Ik maakte vanmiddag weer enkele outfit foto’s, en tijdens het bewerken viel me pas op hoe herfstig het eigenlijk begint te lijken – kleur rokje, kleur lipstick, kleur rokje… Past wel bij elkaar, haha. Het feit dat ik momenteel een kop thee drinkt maakt de hele sfeer af. Ik zeg het volgens mij echt een miljoen keer per jaar, maar ik word hier oprecht zoooo blij van!

Ik draag hier een nieuw rokje van River Island. De kleur is mijn lievelingskleur en het model vind ik prachtig. Enerzijds heel minimalistissch maar anderzijds ook weer klassiek. Best een apart model, maar op een hele positieve manier. Super blij mee. :)

Ook het sweater vind ik prachtig, een heel uniek model! Doordat hij alleen de rug ontbloot en niet bijvoorbeeld de borst, vind ik hem ook niet zo seksistisch waardoor ik me er niet gelijk zo ongemakkelijk in voel. Voor in de winter vind ik hem wel iets te koud, maar voor nu vind ik hem prima. Een soort van ‘begin-herfst-sweater’, haha. Kan ook echt niet wachten om mijn sweaters weer aan te trekken. Fijnste kledingstuk dat er is. <3

Wat is jouw favoriete kledingstuk?


River Island rok House of Sunny sweater Acne Studios schoenen


21 reacties op “Another outfit”

  1. Mooie foto’s! Ik vind je rok onwijs gaaf, die kleur ook, love it! Liefs

    [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.