Uncategorized

Another outfit

oktober 9, 2016 | by Jiami


IMG_2329 IMG_2336IMG_2370IMG_2379 IMG_2429IMG_2455
IMG_2381IMG_2374

Hi all!
Hoe is het? Ik maakte vanmiddag weer enkele outfit foto’s, en tijdens het bewerken viel me pas op hoe herfstig het eigenlijk begint te lijken – kleur rokje, kleur lipstick, kleur rokje… Past wel bij elkaar, haha. Het feit dat ik momenteel een kop thee drinkt maakt de hele sfeer af. Ik zeg het volgens mij echt een miljoen keer per jaar, maar ik word hier oprecht zoooo blij van!

Ik draag hier een nieuw rokje van River Island. De kleur is mijn lievelingskleur en het model vind ik prachtig. Enerzijds heel minimalistissch maar anderzijds ook weer klassiek. Best een apart model, maar op een hele positieve manier. Super blij mee. 🙂

Ook het sweater vind ik prachtig, een heel uniek model! Doordat hij alleen de rug ontbloot en niet bijvoorbeeld de borst, vind ik hem ook niet zo seksistisch waardoor ik me er niet gelijk zo ongemakkelijk in voel. Voor in de winter vind ik hem wel iets te koud, maar voor nu vind ik hem prima. Een soort van ‘begin-herfst-sweater’, haha. Kan ook echt niet wachten om mijn sweaters weer aan te trekken. Fijnste kledingstuk dat er is. <3

Wat is jouw favoriete kledingstuk?


River Island rok House of Sunny sweater Acne Studios schoenen

 • Sarah |

  Jiami, je hebt echt een gave voor het combineren van kledingstukken haha 😉 . Het straalt ook een en al herfst uit. I LOVE it.

 • Jessica |

  Ik vind je look echt lekker herfst achtig. Als ik vragen mag welke lipstick heb je op? Ik vind het namelijk een hele mooie kleur.

 • Liz |

  Hele mooie herfstkleuren! En heel mooi gecombineerd! <3

 • Nynke |

  Yaaayy weer een outfitpost. I luv it <3. Wat een prachtige foto's zo met die kleurtjes en dat fijne sfeertje. Ik word er ook blij van ;). Overigens vind ik dat je nog steeds iedere keer professioneler wordt, maar wel echt jezelf blijft. Respect!

 • femketje |

  awesome foto’s 😀

 • Hanna |

  Prachtige outfit en foto’s (daarom kom ik natuurlijk op je blog haha, niet om de betweter uit te hangen… Sorry dat ik dat nu toch ga doen…) Alleen de term ‘seksistisch’ vind ik hier persoonlijk niet helemaal op z’n plek eigenlijk… Snap wat je bedoelt, maar denk dat dat beter te verwoorden is met bijvoorbeeld ‘verhullend’, want nu impliceer je dat een kledingstuk an sich seksistisch zou kunnen zijn, wat in mijn ogen niet zo is.
  Nogmaals, ik probeer je niet wijsneuzerig terecht te wijzen, maar volgens mij ben jij ook best met dit soort zaken bezig; vandaar de reactie.

  Keep up the good work mooi mens!

 • Demi |

  Leuke outfit! Looks gorgeous on you!

 • Lindsey Beljaars |

  Wauw, staat je fantastisch!

 • Larissa |

  Mega leuke outfit! Die rok is echt tof!

 • Romy |

  Loveee ♥ Ik ben gek op mijn kohl truitjes

 • Roos | Soitsrose |

  Echt te gekke foto’s!

 • Florentine |

  Wat een gaaf outfitje! En wat is je haar mooi Jiami, erg leuk 🙂
  Veel liefs, Florentine

 • Style Teen |

  Jiami wat ben je toch prachtig en je foto’s zijn dat ook <3 Ik vind deze outfit echt heel herfstig leuk haha. Ik snap wat je bedoeld met de achterkant van de sweater, zou ik zelf ook hebben. Liefs

 • Emma |

  Toffe outfit! Heerlijk, die herfstkleuren<3

 • Alex |

  Mooie kleuren en mooie combinatie! Super leuke look…en idd al echt een herfstoutfit. 🙂

 • Mief |

  Je moet je “about” tabje nog even veranderen 🙂 Er staat nog 16 ipv 17.
  Sorry, ik let echt heel erg op zulke dingen!
  Ik houd zoo veel van deze outfit en van je blog:)

 • Lisanne |

  Toffe outfit Jiami! Ik vind de kleur op je lippen je zó goed staan. Echt onwijs mooi! Ik ben zelf ook een beetje verliefd op truien tijdens deze tijd van het jaar. ♥

 • Ilse |

  Alweer zo’n toffe outfit! Je hebt zo’n leuke stijl, en alles staat je ook zooo goed!

 • thessa |

  Toffe outfit.. alleen kan een sweater wel sexy zijn maar niet seksitisch volgens mij 😛

 • Daphne Hélène |

  Mooie foto’s! Ik vind je rok onwijs gaaf, die kleur ook, love it! Liefs

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites