Blog

Another Blogging Tag

Het stikt van de ‘Another Blogging Tag’ in Bloggertjeswereld, vandaag ben ik another blogger die hem invult. Juist heel leuk, want iedereen geeft andere antwoorden. In deze tag vertel ik meer over mijn blog en hoe ik ernaar kijk.

Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden?

Er valt nog zoveel te verbeteren, haha! Zo doe ik heel erg mijn best om beter op mijn spel- en typfouten te letten. Helaas is dit wel iets waar ik geleidelijk beter in wordt dus vergt dat tijd. Wel merk ik dat ik steeds minder fouten maak (thanks voor iedereen die me altijd verbeterde, dat vind ik fijn!) Maar ze glippen er nog te vaak doorheen. Daarnaast wil ik ook nog betere video’s en foto’s maken.

Wat ik graag zou willen houden? Mijn lay-out!! haha, ik ben er nog steeds erg blij mee!

Doe je alles voor je blog alleen?

Veel wel. De lay-out, video’s monteren, video’s bedenken, uitwerken, fotograferen, foto’s bewerken, artikelen schrijven, mails beantwoorden… Ik zorg dus voor de content en de technische dingen (op de webhosting en domein na). Ik krijg wel hulp van Blogmij en Social1nfluencers. 2 top bedrijven met geweldige mensen die voor advertenties en campagnes zorgen. Oh en vrijdag ga ik voor het eerst filmen met een cameraman! Ik vind het wel een beetje spannend, waarschijnlijk zal ik dit alleen eens in de zoveel tijd doen hoor. Hij maakt echt hele toffe dingen en is erg creatief en we willen een hele toffe video neerzetten.

Welk cijfer zou je je eigen blog geven?

Moeilijk. Ik ga denk ik voor een 7. Ik ben wel heel tevreden met mijn blog, maar zie nog genoeg punten die ik kan verbeteren. Natuurlijk kost zoiets tijd en energie dus hoop ik dat dat later beter is! Maar er zullen altijd punten zijn waarop iemand zich kan verbeteren.

Verdien je geld met bloggen?

Zo nu en dan wel ja.

Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? 

Dat je door internet toch anders communiceert dan in werkelijkheid. Sommige dingen kunnen anders overkomen dan in het echt. Dat kan soms verkeerd overkomen en dat is best wel naar.

Waardoor blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg?

Mooie foto’s en een goede lay-out. Ik ben fan van een mooi design. Daarnaast vind ik een leuke persoonlijkheid ook altijd een must. En niet te vergeten, originaliteit en de manier van schrijven. Iemand die geweldig schrijft, Iris bijvoorbeeld, vind ik heel leuk.


Heb je mensen leren kennen door het bloggen? Zo ja, wie bijvoorbeeld?

Ja! Zo leuk! Heel veel leuke en lieve mensen. Een hoop andere bloggers zoals, Sharon, Lotte, Vera, Teske, Esmay, Emilia, Diana, alle andere meiden van Femme, een hoop mensen achter de schermen (zo zie je op de foto Daan, onze manager haha) en nog een hele hoop. Ik heb ze overigens ook helemaal niet op volgorde genoemd, puur een paar random mensen. Ik heb natuurlijk met iedereen wel een andere band en dat maakt het ook nog bijzonderder. Ook een hoop lieve fans en ja, het is gewoon geweldig. Ik geniet er echt van dat bloggen mensen bij elkaar brengt.

Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?

Ik vind persoonlijk bloggen erg leuk. Ik lees zelf ook altijd het liefste persoonlijke blogs bij anderen. Zo schrijf ik de laatste tijd iets meer diaries en dat vind ik echt heel erg leuk. Ik lees veel Scandinavische blogs – uiteraard met Google Translate – en daar is persoonlijk bloggen ook helemaal hot ‘nd happening. Af en toe vind ik het ook fijn om extra persoonlijk te zijn, zoals met mijn eetstoornis. Ik wil laten zien dat we allemaal wel eens shit meemaken en vind het fijn als ik mensen daarmee kan helpen. Dat doet me echt goed. Ja, ik ben best wel persoonlijk, maar ken mijn grenzen. Ik denk na bij wat ik deel en wat de risico’s ervan zijn. Het moet niet té worden.

Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen, volgens jou? Wanneer zou je stoppen?

Ik zou nog heel lang door willen gaan! Daarnaast ben ik nog jong en zit dat in mijn voordeel wat dat betreft. Ik kan ook echt niet voorstellen hoe het is als ik niet meer zou bloggen. Wat zou ik dan doen al die tijd? Ik steek er zoveel tijd en liefde in en wil dat voorlopig nog niet opgeven. Hoe mijn blog zich verder ontwikkelt vind ik een moeilijke vragen. Ik hoop in ieder geval steeds beter te worden!

Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro?

Nee! Dikke doei.

IMG_3622

Welke dingen gebruik jij om te bloggen?

Mijn laptop, WordPress als besturingssysteem, Photoshop CS6 voor bewerken van foto’s, Adobe Premiere Pro & After Effects voor video’s, Canoon 600D met 50mm 1.8 en 17-50mm 2.8 lenzen en dat was het wel zo’n beetje haha.

Ziezo! Nu weten we weer een hoop meer over mijn blog. Als je nog vragen hebt, let me know! Genoeg over mij, voor de bloggers onder ons: voel je vrij om de tag over te nemen. Ben heel benieuwd naar jullie antwoorden.

Love,

Jiami.


69 reacties op “Another Blogging Tag”

 1. Laura zegt:

  Je hebt de tag erg leuk ingevuld! Ik heb hem ook al gedaan, haha! 😉

  [Antwoord]

 2. Wat heb je deze tag leuk ingevuld, tof om te lezen hoeveel positiviteit en geluk je uit het bloggen haalt, dat herken ik zelf als blogger ook helemaal! Ik ga deze tag van je overnemen :)

  [Antwoord]

 3. Martina zegt:

  Een 7 vind ik echt te laag, maar kritisch zijn is natuurlijk goed

  [Antwoord]

 4. Svenja zegt:

  Leuk om aan de hand van deze tag een klein beetje een kijkje achter de schermen te krijgen. Zoals Martina zegt, een 7 is inderdaad wel erg laag. Leuk ook om te lezen dat je zo veel gave dingen als vriendschappen door het bloggen zijn ontstaan!

  [Antwoord]

 5. Tessa zegt:

  Ik vind dit echt een leuke tag om te lezen bij andere. Zo leer je nog iets bij over de persoon achter de blog.

  LIefs

  [Antwoord]

 6. Leuke tag! Ik vind dat je het allemaal heel knap doet!

  [Antwoord]

 7. Lifemaud zegt:

  Ik hou van tags, het liefst zou ik alle tags invullen.
  Maargoed, ik denk dat ik deze even oversla dan, haha.
  Je vult hem echt heel leuk in, ik vind je blog (en jou!) een dikke 8,5 hoor!

  [Antwoord]

 8. Lydia zegt:

  Leuk ingevuld Jiami! Met deze tag leer je de persoon achter de blog nog beter kennen, en dat is altijd, erg tof!

  [Antwoord]

 9. Lauriëtte zegt:

  Leuk om je antwoorden te lezen!

  [Antwoord]

 10. Tessa zegt:

  Leuk om te lezen! De antwoorden zijn inderdaad bij iedereen anders dus blijft het een leuke tag <3

  [Antwoord]

 11. femketje zegt:

  super leuk om te lezen 😀

  [Antwoord]

 12. Luna zegt:

  Hi Jiami, leuk dat je de tag hebt gedaan! Ik bedacht ‘m een tijdje geleden (zou je erbij mogen zetten, dat zou ik leuk vinden!) en ik heb ‘m al vaak rond zien gaan. Aaanyways, tof om de tag ook bij jou te lezen! Liefs

  [Antwoord]

 13. Dita zegt:

  Wat heb je deze tag leuk ingevuld

  [Antwoord]

 14. Sophie zegt:

  Leuke tag! Ik ben echt gek op je lay out! Ik vind ‘m echt heel mooi! Ook je foto’s, i love it! :love:

  [Antwoord]

 15. iris kisjes zegt:

  Leuke antwoorden jiami! Ik heb de tag ook gedaan!
  Spoonofbeauty.wordpress.com
  Liefs, mij

  [Antwoord]

 16. Inge zegt:

  Leuke tag!! En een 7 is echt veel te laag joh, moet je kijken hoeveel tijd en energie je erin stopt. Bovendien is je lay-out helemaal zelf gemaakt dat is zeker bijzonder hoor!

  [Antwoord]

 17. Hester zegt:

  ‘Helaas is dit wel iets waar ik geleidelijk beter in wordt dus vergt dat tijd’ –> word. Toch typisch dat je precies in die zin een fout maakt, haha. :p Leuk om de TAG ook bij jou te lezen! Ik ben benieuwd naar je video met cameraman!

  [Antwoord]

 18. eveline zegt:

  Super leuk jiami, je hebt ook mij geinspireerd om te beginnen met bloggen. Ik vind het altijd zo leuk om zulke dingen te lezen want dan ken ik je wat meer :) xoxo Eveline ♥

  [Antwoord]

 19. Ilse zegt:

  Leuke tag!
  Super dat je zoveel andere bloggers al hebt leren kennen!
  Ik ga hem zelf niet overnemen, heb de laatste tijd al genoeg andere tags gedaan.

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.