Uncategorized

Andrélon Pink Volume Powder & Beach Spray

mei 27, 2014 | by Jiami


Andrélon Pink Volume Powder & Beach Spray

De Andrélon Pink Collectie. Ik heb enkele producten die ik maar al te graag voor jullie review. Ik hoorde her en der al wat positieve geluiden over deze producten. Ik heb de beach spray en de volume poeder.

Andrélon Pink Volume Powder & Beach Spray

IMG_4938

Volume powder

Ik ben alleen al verliefd op de verpakking. Ja. Sorry. De volume powder is verpakt in een klein potje. Deze heeft een draaidop en is compact. Heel makkelijk om mee te nemen. Er zit 7 gram in, wat erg weinig lijkt, maar het is poeder hè! Je moet deze poeder bij de aanzet van je haar doen en er daar dan met je handen doorheen gaan (je wrijft het er dus in). Ik raad aan om verschillende scheidingen in je haar te maken en het product bij de aanzet daar te gebruiken. De poeder is wit en misschien lijkt het idee je een beetje tricky om met wit poeder door je haar te gaan, maar dat is het niet. Er ontstaat juist BOOMING haar.

En dat zie je op de foto hierboven. Ik het wat van het poeder aangebracht en opeens wordt mijn haar onwijs groot. Na een uurtje begint het al behoorlijk uit te zakken. Ik merk dat als je met je hand nog eens een beetje wild bij je aanzet beweegt, de volume een beetje terug komt. Niet zoals op de foto, maar nog altijd meer dan normaal. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dan ook wel redelijk wat product heb gebruikt, maar ik vind dat persoonlijk wel mooi. Je haar voelt er wel iets stugger door – een beetje net zoals droogshampoo, maar daar merk je voor de rest niets van. Voor €4,99 vind ik dit een aanrader.

Andrélon Pink Volume Powder & Beach Spray

IMG_8736

IMG_8737

Beach spray

De texture beach spray is een spray die je haar meer textuur geeft. Het idee dat je net uit het zeewater van het strand komt. Dan hebben we het niet over het verzopen katten kapsel – je weet wel, dat kapsel dat je wel eens hebt als je uit het water komt -, maar meer dat mooie beachy haar dat je krijgt na een dagje strand. Om dat effect te krijgen gaan wij natuurlijk niet een middagje zonnen, maar gaan we gewoon sprayen.

Op de bovenste foto zie je mijn haar zonder de spray. Ik heb hier overigens ook de volume poeder aangebracht en een uurtje laten zitten. Zoals je ziet is hier het effect al minder (maar nog steeds erg booming!). Op de foto eronder heb ik de spray aangebracht. Je ziet dat het lijkt alsof mijn haar net wat meet textuur heeft. Ik vind het echt heel erg mooi.

Toen ik het de eerste keer wilde testen ging ik naar buiten en kwam het met bakken uit de lucht vallen. Oké. Try again. Zo kan ik geen goede review schrijven. Poging twee. Deze keer bleef de spray wel erg lang zitten. Het effect bleef de hele dag zitten. Gedurende de dag werd het wel wat minder natuurlijk, maar voor een briefje van 5 vind ik dit een goede deal.

Ja, Andrélon, ik ben enthousiast! Mooie producten! <3 Als je het mij vraagt zeker aanraders. Ook hebben ze nog eens een fijn prijsje.

Love,

Jiami.

 • Milou |

  Fijne producten, en wat een prachtige foto’s weer! Ik vind sowieso dat Andrélon de laatste tijd absoluut niet teleurstelt. De Keratine Repair lijn vind ik ook zo fijn!

 • Desmain |

  Lijken me fijne producten!

 • Laura |

  De volume poeder heb ik ook en ben er zeer tevreden over! De Beach Spray wil ik nu erg graag, want ik was nog op zoek naar een fijne texture spray dus dat komt goed uit. 🙂

 • Sofie |

  Leuk hoor! Het geeft je haar een toffe twist 😀

 • Wendy |

  Het effect van de Powder vind ik erg indrukwekkend. Mooi hoor hoeveel volume je ervan krijgt!

 • Svenja |

  Wauw, het creëert echt hele mooie volume. Ik heb eigenlijk nog nooit een volume poeder gehad, die ga ik ook eens kopen! De beachspray lijkt me ook erg gaaf, als ik op vakantie ben krijg ik altijd de prachtigste coupe van de zoute zee <3

 • Beautydagboek |

  De beachspray ziet er goed uit! Lijkt me een mooi product voor de zomer 🙂

 • MySimplySpecial |

  Leuke producten! Ik heb alleen al dat soort dingen in mijn kast staan.

 • Beau |

  Het effect van de volume poeder vind ik erg mooi! De beach spray overigens ook, maar wel wat subtieler 🙂

 • Tessa |

  wauw hij geeft een mooi effect zeg! :love:

 • Marjolein |

  Looking good! Vind het effect van beide producten tof bij je haar :).

 • Anne |

  Ik gebruik ook producten van de pink collectie, waaronder de volume mousse. Zoals je zegt;superfijn, en ook superleuk dat je hier over post.
  loves,
  Anne

 • beautyinsideandoutNL |

  Ik gebruik wel vaker volumepoeder en ben er erg tevreden over, deze klinkt ook fijn!;)

 • Saskia |

  Ooh ze lijken mij echt super fijn!
  Die beach spray geeft echt een mooi effect.

 • Naomi |

  Wauw, wat een mooi en gaaf effect krijg je door deze twee!
  Liefs,

 • Melanie |

  Ziet er heel goed uit! Vind de producten van Andrelon de laatste tijd ook veel beter worden.

 • Janneke | Beautyroad |

  Het lijken me fijne producten! Het staat je ook heel erg leuk!

 • Kim |

  Het geeft je haar een mooi effect! 🙂

 • Eline |

  Het lijken me hele fijne producten en ze staan je ook heel mooi ^^

 • Jana |

  Klinkt als fijne producten! Mooie foto’s ook x

 • Luuke |

  Lijken me fijne producten! Ik kan ook wel wat textuur gebruiken met mijn super dun en pluizig haar.
  Heb je ook tips tegen pluizig en dun haar?

 • Sophie |

  Ik wilde heel graag wat meer volume in mijn haar en ik denk dat deze volume poeder daar wel wat voor kan doen! Lijkt me heel fijn spul! Zelf heb ik de beach spray, en voor mijn haar doet het niet heel veel, maar misschien moet ik het gewoon nog is proberen en wat meer spuiten!

 • martina |

  ik ben wel benieuwd naar deze producten, ze klinken erg fijn!

 • iiiThinkPink |

  Lijken me fijne producten!

 • Angela |

  Haha ik was er pas nog over na aan het denken dat ik die producten een keer zou willen proberen. Echt een fijne review op het goede moment! xxx :kiss:

 • Daily Cup of BlaBlaBla | Take a Sip |

  De pink lijn binnen Amdrélon is super. Ze hebben het marketing technisch goed geregeld!

  De ‘heat spray’ moet ik nog testen.

 • Kelly |

  Mooie producten! Voor mijn haar helaas totaal niet geschikt.

 • Karlien - Polished Cats |

  leuke producten! Deze ga ik onthouden
  want volume en mijn lange haren zijn geen vriendjes 😀

  liefs,
  Karlien

 • Julia |

  Wauw, mooie effecten. Ik ga binnenkort naar de stad dus kan ik hem eens proberen!
  xx

 • Emma |

  Goede review! Lijken me mooie producten, maar ik heb wat korter haar dus dat heb ik niet zo nodig 🙂
  Xx http://lifethingsbyemma.blogspot.nl/

 • Mariska |

  Heel mooi effect krijg je ermee! leuk 🙂

 • Lara |

  Mooie producten, ze lijken me allebei heel erg fijn, en ik ben ook benieuwd naar de andere producten in de pink collectie.

 • Nora |

  Wauw, echt een heel mooi effect! Ik ben fan 🙂

 • Lisanne |

  Zo te horen zijn het allebei fijne producten. Ik gebruik zelf de volume poeder van Kruidvat. Dit is ook goed! De beach spray lijkt me ook wel wat. Die ga ik denk ik eens uitproberen. 🙂

 • Jaimy en Laura |

  Dat volume poeder is erg fijn!

 • Saffira |

  Oeh, ben wel benieuwd naar de beach spray! Tony and Guy heeft die natuurlijk ook, maar dat is helaas wel een stukje duurder.
  X Saffira

 • Hester |

  Niiiice! Volume is altijd goed 😀

 • renske |

  wat leuk! ik ga de beach spray ook zeker proberen!

 • Anoeska |

  De Volume Powder heb ik ook maar die Beach Spray moet ik snel even gaan kopen!

 • eefke |

  Super mooi en het geeft een leuk effect!
  maar kan je de volume poeder wel meenemen in het vliegtuig?

 • Simone |

  De beach spray is gaaf!

 • Laura |

  Ik geloof dat ik deze producten ook eens ga aanschaffen. Eerst maar eens naar de kapper om een stukje van mijn haar af te knippen!

 • Bibi |

  Hey, ik heb een vraagje.
  Ik ben net naar de Kruidvat geweest om te gaan kijken of ze dit product hier ook hadden. Hier hebben ze dus alleen beach spray met een groene verpakking. Deze heet dan; Verassend Volume Beach Effect Spray, is dit hetzelfde met alleen dan een andere verpakking?
  Ik kan namelijk nergens dezelfde fles vinden als die op de foto’s van Jiami staan.. -_-

  Kuss.

 • Babette |

  Ziet er goed uit! Ik zou allebei de producten wel willen proberen!

 • Josanne |

  Dankje voor de review!

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites