Outfits

Always carry a gun with me

IMG_0086
IMG_0056
IMG_0069
IMG_0224 IMG_0240

IMG_0191

Hey you all!

Tijd voor een outfit of the day van vandaag. Dit is wat ik vandaag droeg/draag. Het begint laatste tijd al iets kouder te worden (joh, jullie moesten eens weten hoe blij ik was toen ik vanochtend op de fiets dat heerlijke herfstgevoel kreeg). Ik hou onwijs van de herfst dus heb daar dan ook wel zin in. Het sweater dat is draag, past dan ook perfect bij het ‘sweather weather’ gevoel.

Vandaag had ik een dagje school, lekker normaal als usual. Not so fancy, gelukkig vertrok ik weer richting huis voordat het begon te regenen, want ik meen het.. vandaag was ernstig. Viel met bakken uit de hemel, hebben jullie het ook gemerkt?

Ben fan van mijn sweather van vandaag trouwens, vind de gaten bij de schouders een mooi detail. Veel leuke complimentjes over gekregen, zowel van een vriendin, de vrouw die langs liep toen we foto’s schoten waar ik naar lachte (zie de 3e foto haha) en als van mijn Duits leraar (lol). Hij is inderdaad een beetje apart, maar ik vind het wel iets hebben. Vond ze ook erg leuk bij mijn sneakers passen en maakt de outfit heel comfortable. Ben zo onwijs blij met mijn schoenen haha! Hele andere soort dan ik normaal heb, maar vind dat ook wel weer leuk. Oh – en uiteraard, mijn Vlieger&vanDam tas. Always carry a gun with me.

Fijne avond verder!

love,

Jiami.


sweater Lookbookstore
broek Topshop
schoenen Nike
tas Vlieger&vanDam
ketting Six
oorbellen Beautiful-Bijoux

69 reacties op “Always carry a gun with me”

 1. Nienke zegt:

  Wat een leuke outfit weeer!
  Ziet er inderdaad lekker comfy uit :p

  [Antwoord]

 2. Wauw!
  Super mooie outfit!
  En ik houuu van die schoenen

  [Antwoord]

 3. Dorine zegt:

  Die sweater is inderdaad echt super mooi! Gaaf met die cut-outs en leuk om een outfit met je nieuwe schoenen te zien :)

  [Antwoord]

 4. Janniek zegt:

  hooii! Toen ik de titel zag wist ik direct al dat dit een artikel zou zijn met die tas, hij blijft zoo leuk! En ook je trui is mooi :) liefs janniek

  [Antwoord]

 5. Marloes zegt:

  Leuke outfit, en je Nikes zijn super!

  [Antwoord]

 6. Floor zegt:

  Ziet er weer ontzettend leuk uit zoals altijd!

  [Antwoord]

 7. Tessa zegt:

  Wauw mooie meid! Die trui staat je goed! :love:
  Liefs, Tessa

  [Antwoord]

 8. Fleur zegt:

  Mooie foto’s Jiami! Ik vind je tas ook nog steeds zo ontzettend gaaf!

  [Antwoord]

 9. Anna zegt:

  Wauw wat een leuke outfit! Ik heb vandaag dus wel in de regen gefietst! Haha was uiteindelijk best wel leuk!

  [Antwoord]

 10. Super basic maar echt een leuke outfit!

  [Antwoord]

 11. Sophie zegt:

  Ik ben ook fan van je trui, nice! En die derde foto is echt heel leuk! Ik heb ook gemerkt dat er regen was ja, en niet zo’n beetje haha!

  [Antwoord]

 12. Die broek van Topshop ziet er inderdaad erg comfortabel uit, ik wil er ook zo een!!

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Jaaa!!! Ze zijn ZOOOO fijn! 😀

  [Antwoord]

 13. Nora zegt:

  Wauw, mooi! Wel speciale oorbellen, komt de bol nu achter je oorlel uit?

  [Antwoord]

 14. Nora zegt:

  Oh, ik dacht dat ik mijn reactie had geplaatst maar blijkbaar niet, dus nog eens dan!

  Prachtige outfit weer! Wel speciale oorbellen, komt de ‘bol’ achter je oorlel uit?

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Ja, die bol is de ‘achterkant’ van mijn oorbel. Zijn geïnspireerd op die van Dior, vind ze heel awesome.

  [Antwoord]

 15. Dana zegt:

  ahhh nice outfit! :love:

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.