Outfits

all of me

IMG_3579
IMG_3683 IMG_3684IMG_3837IMG_3798

Hoi chicks!

Hoe is ’t leven? Ik heb vandaag weer een outfit voor jullie. Wel een beetje een herfstoutfit, haha. Ik ben echt helemaal verliefd op mijn parka, haha. Sowieso heb ik parka’s altijd al erg mooi gevonden. Daarnaast draag ik een sjaal die ik ooit van Emilia heb gekregen. Emilia is echt zo’n onwijs lief mens. Jeetje, wat heeft zij een ontiegelijk goed hart. ♥ Ik ken haar nu al bijna 2 jaar en ze is verreweg een van de liefste en begripvolle mensen die ik ken. (Ja, Emil ik weet dat je dit leest!)

Vandaag heb ik mijn laatste dag school en vanavond kerstgala. Morgen heb ik samen met mijn klas kerstontbijt. Yum! Ook moeten we de kerstboom nog opzetten. Beter laat dan nooit, lol. Hebben jullie al een kerstboom staan, haha? Ik hoop dat we een witte kerst krijgen dit jaar, maar iets zegt me dat dat niet gaat gebeuren..

Daarbij embed ik even het liedje dat ik nu non-stop luister. Ok, All of me zal je waarschijnlijk wel kennen. Maar deze remix ervan is goddelijk. Enjoy!

Love,
Jiamitop Loavies
jas Loavies
rokje Mango
schoenen Clarks
horloge Triwa
sjaal cadeau van Emilia

59 reacties op “all of me”

 1. Mooie outfit. En mooie sjaal. Het staat je echt goed

  [Antwoord]

 2. isa zegt:

  Hele mooie outfit! Ik hoop ook ongelofelijk veel op een witte winter. Het nadeel is alleen dat mijn make-up er altijd afgaat op de fiets…grrrrr! Trouwens erg leuk dat je je vriendin een compliment gaf! Altijd welkom toch :) heb vandaag ook kerstontbijt maar wat moet ik aan? Heb jij een idee? XIsa

  [Antwoord]

 3. Jessica zegt:

  Hey,

  Vandaag heb ik ook mijn gala, maar niet mijn laatste schooldag moet morgen ook nog naar school voor de sportdag. Bij ons staat de kerstboom al en ik hoop ook echt op een witte kerst ben benieuwd. Echt een mooie outfit heb je aan. 😀

  [Antwoord]

 4. Ayomi zegt:

  Wat een leuke outfit heb je, ik had gisteravond kerstgala

  [Antwoord]

 5. Ayomi zegt:

  Wat een leuke outfit heb je, ik had gisteravond kerstgala :love:

  [Antwoord]

 6. Simone zegt:

  Die kleur van de parka staat je super goed en het rokje ook! Mooie outfit.

  [Antwoord]

 7. Jorein zegt:

  Wauw, echt superleuke outfit!
  De kleuren passen zo goed bij elkaar en ik houd echt van die sjaal :love:
  Ook een mooie kleur nagellak trouwens!
  Ik heb vanavond kerstgala, en die kleur past precies bij mijn galajurk, dus bedankt voor de inspiratie :$
  Veel liefs!

  [Antwoord]

 8. Ceetje zegt:

  Veel plezier met kerstgala vanaaf :)

  [Antwoord]

 9. Rilana zegt:

  leuke outfit!
  ik vind alleen je rokje een beetje te kort, ook omdat je al klein bent

  [Antwoord]

 10. Denise zegt:

  Super leuke sjaal, onwijs lief dat Emilia je deze gegeven heeft! Heel veel plezier vanavond bij het kerstgala, niet te brak aan het ontbijt he, haha! Liefs, Denise

  [Antwoord]

 11. Margot zegt:

  Wat een mooie kleuren zo bij elkaar!

  [Antwoord]

 12. Resy zegt:

  Erg leuke outfit, vind vooral je schoenen erg leuk!

  [Antwoord]

 13. Didem zegt:

  Wij moeten ook nog een kerstboom opzetten en kopen :’) doen we waarschijnlijk morgen of dit weekend pas.

  Love,
  Didem.

  [Antwoord]

 14. Lotte zegt:

  Heel veel liefde voor de Clarks :love:

  [Antwoord]

 15. Wat een leuke outfit! De kleurtjes in de sjaal komen goed in je outfit naar voren :)
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  [Antwoord]

 16. Hele leuke. Outfit, je hebt alles weer heel mooi bij elkaar gestyled! Je jas vind Ik erg leuk!

  [Antwoord]

 17. LISKALIFE zegt:

  Echte herfstkleurtjes ja! Mooie outfitfoto’s. Ik hou van die kleuren. En een witte kerst… bij mij zegt ook iets dat dat het hem dit jaar niet gaat worden.. We zullen zien!

  [Antwoord]

 18. Emma zegt:

  Wat een leuke sjaal, en je outfit staat er ook zo mooi bij!<3 Hele leuke kleurtjes :)
  X Emma

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.