Personal

Afgelopen tijd…

Hoi allemaal!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat van me liet horen, niet alleen op mijn blog maar ook op YouTube. Ik postte een paar weken terug een video waarin ik vertelde dat ik even toe was aan een pauze. Het maken van video’s voelde erg routine matig en ik miste de creativiteit en uitdaging waarmee ik altijd video’s maakte. Een paar weken tijd waarin ik me kon focussen op het maken van nieuwe content en hoe ik dat wilde vormgeven, gaf me een goed gevoel. En nu ben ik dus bezig met het uitdenken van hoe en wat ik wil. Een nieuwe draai en een nieuwe uitdaging, dat voelt soms even goed. Binnenkort ga ik in ieder geval weer uploaden en daar heb ik een goed gevoel bij. :)

IMG_3399
IMG_3402
IMG_3405
IMG_3407
IMG_3409
IMG_3417
IMG_3423

Ondertussen zijn er een hoop gebeurtenissen geweest. Zo bezocht ik rondom Sinterklaas het Kruidvat Moments Of Me event, waarbij ze hun nieuwe Moments of Me productlijn lanceerden. Een lijn die sinds begin vorige maand uit is en draait om het ultieme moment voor jezelf creëeren. We werden uitgenodigd in een hotel in Amsterdam en kregen een super relaxed weekend, precies zoals de producten ook zijn.

Producten die in het teken van balance, energy en relaxed staan. Qua prijs overigens ook super goed betaalbaar, van € 1,89 tot € 2,99. Ook qua diversiteit zit er van alles tussen, van scrubs tot douchegels en badbruisballen. Mega lekker, vooral in deze maanden waarin ik echt heel lang in het bad kan zitten, haha.

joehoeeeeIMG_3608IMG_3512IMG_3523 joehoe2
Voor de rest spendeerde ik de feestdagen met vrienden en familie. Kerst vierde ik bij oma en ook bij mijn vriend, waar we immers echt een mega lekkere taart hebben gebakken. Nieuwjaar vierde we net als vorige jaren bij Julisa, een van mijn vriendinnen. Heel erg gezellig! Hoewel ik vuurwerk zelf echt mega eng vind, vind ik nieuwjaar altijd wel heel erg leuk. De vriendinnen van de broer van Julisa waren er ook bij en zij zijn inmiddels al een paar jaar van onze school af. Een paar bekende gezichten dus weer gezien, altijd leuk.

Mijn haarkleur heeft overigens ook wel een behoorlijke make-over gehad, maar daar komt binnenkort een video over dus die foto’s bespaar ik jullie nu even… haha. Ik ben zo benieuwd wat jullie van de nieuwe video’s gaan vinden die komen, niet dat het heel anders is hoor – maar toch zit er wel een andere draai in. Ook komt mijn boek er binnenkort aan… so excited! Je kunt hem in ieder geval al reserveren via Bol.com (klikkerdeklik!) . De 27e zal die uitkomen en dan zal die ook in de winkels verkrijgbaar zijn. Ik kijk er zo naar uit, haha… mega spannend. Hij ligt nu bij de drukker, dus hoe hij er ‘in het echt’ uit komt te zien is voor mij ook nog een verrassing. Fingers crossed! Volgende week zal ik wel een voorpublicatie posten zodat jullie zelf het eerste hoofdstuk (gratis) kunnen lezen online. Stiekem vind ik het ook mega spannend.

Ik ga nu in ieder geval weer verder met leren want ik zit midden in mijn examens nu en zodra dat voorbij is, is het weer wat rustiger. Morgen mijn laatste dag, maar ook een van de zwaarste. Komt vast allemaal goed!

Hoe waren jouw afgelopen weken?


22 reacties op “Afgelopen tijd…”

 1. Ronald van Elteren zegt:

  Hi Jiami, succes met je examens!
  Yes, you can!

  [Antwoord]

 2. Menina x zegt:

  Ben heel benieuwd naar je video’s!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.