Personal

Afgelopen tijd…

Hoi allemaal!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat van me liet horen, niet alleen op mijn blog maar ook op YouTube. Ik postte een paar weken terug een video waarin ik vertelde dat ik even toe was aan een pauze. Het maken van video’s voelde erg routine matig en ik miste de creativiteit en uitdaging waarmee ik altijd video’s maakte. Een paar weken tijd waarin ik me kon focussen op het maken van nieuwe content en hoe ik dat wilde vormgeven, gaf me een goed gevoel. En nu ben ik dus bezig met het uitdenken van hoe en wat ik wil. Een nieuwe draai en een nieuwe uitdaging, dat voelt soms even goed. Binnenkort ga ik in ieder geval weer uploaden en daar heb ik een goed gevoel bij. :)

IMG_3399
IMG_3402
IMG_3405
IMG_3407
IMG_3409
IMG_3417
IMG_3423

Ondertussen zijn er een hoop gebeurtenissen geweest. Zo bezocht ik rondom Sinterklaas het Kruidvat Moments Of Me event, waarbij ze hun nieuwe Moments of Me productlijn lanceerden. Een lijn die sinds begin vorige maand uit is en draait om het ultieme moment voor jezelf creëeren. We werden uitgenodigd in een hotel in Amsterdam en kregen een super relaxed weekend, precies zoals de producten ook zijn.

Producten die in het teken van balance, energy en relaxed staan. Qua prijs overigens ook super goed betaalbaar, van € 1,89 tot € 2,99. Ook qua diversiteit zit er van alles tussen, van scrubs tot douchegels en badbruisballen. Mega lekker, vooral in deze maanden waarin ik echt heel lang in het bad kan zitten, haha.

joehoeeeeIMG_3608IMG_3512IMG_3523 joehoe2
Voor de rest spendeerde ik de feestdagen met vrienden en familie. Kerst vierde ik bij oma en ook bij mijn vriend, waar we immers echt een mega lekkere taart hebben gebakken. Nieuwjaar vierde we net als vorige jaren bij Julisa, een van mijn vriendinnen. Heel erg gezellig! Hoewel ik vuurwerk zelf echt mega eng vind, vind ik nieuwjaar altijd wel heel erg leuk. De vriendinnen van de broer van Julisa waren er ook bij en zij zijn inmiddels al een paar jaar van onze school af. Een paar bekende gezichten dus weer gezien, altijd leuk.

Mijn haarkleur heeft overigens ook wel een behoorlijke make-over gehad, maar daar komt binnenkort een video over dus die foto’s bespaar ik jullie nu even… haha. Ik ben zo benieuwd wat jullie van de nieuwe video’s gaan vinden die komen, niet dat het heel anders is hoor – maar toch zit er wel een andere draai in. Ook komt mijn boek er binnenkort aan… so excited! Je kunt hem in ieder geval al reserveren via Bol.com (klikkerdeklik!) . De 27e zal die uitkomen en dan zal die ook in de winkels verkrijgbaar zijn. Ik kijk er zo naar uit, haha… mega spannend. Hij ligt nu bij de drukker, dus hoe hij er ‘in het echt’ uit komt te zien is voor mij ook nog een verrassing. Fingers crossed! Volgende week zal ik wel een voorpublicatie posten zodat jullie zelf het eerste hoofdstuk (gratis) kunnen lezen online. Stiekem vind ik het ook mega spannend.

Ik ga nu in ieder geval weer verder met leren want ik zit midden in mijn examens nu en zodra dat voorbij is, is het weer wat rustiger. Morgen mijn laatste dag, maar ook een van de zwaarste. Komt vast allemaal goed!

Hoe waren jouw afgelopen weken?


23 reacties op “Afgelopen tijd…”

 1. Robin zegt:

  Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe video’s!
  Mijn weken waren goed. Ik had er zin in en was opgeladen. Helaas deze week hele lange dagen en wat tegen slagen waardoor ik er weer even doorheen zit.. maar dat komt ook wel weer goed!

  [Antwoord]

 2. Nynke zegt:

  Zo leuk om weer wat van je te lezen! Succes met je examens nog <3. En ik ben echt benieuwd naar je boek.

  [Antwoord]

 3. Lisanne zegt:

  Ah wat leuk om weer eens een update te lezen op je blog! Heel veel succes met je examens Jiami! 😘

  [Antwoord]

 4. Silke zegt:

  ‘bij mijn vriend’: aaaaah, moest je ons nog iets vertellen? Hihi! Wel heel leuk voor je, goed dat je even wat tijd neemt voor jezelf, kan alleen maar goed doen :) Ben benieuwd naar je haarvideo, al weet ik al wat ermee gebeurd is 😉 Liefs!

  [Antwoord]

 5. Irina zegt:

  Nog succes met je examens, you can do it!
  Ik ben heel benieuwd welke draai je gaat geven aan je blog en YouTube kanaal ^^

  [Antwoord]

 6. Daphne zegt:

  Zoveel spannenfs! Tentamens, relatie, boek, haar, nieuwe videos! Zo benieuwd naar alles

  [Antwoord]

 7. Demi zegt:

  Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe content! Succes met je tentamens meis!

  [Antwoord]

 8. Super leuk om te lezen! Erg benieuwd naar je nieuwe video’s

  [Antwoord]

 9. Leuk weer een post! Heb regelmatig gekeken of er weer wat online kwam.

  [Antwoord]

 10. Rahma zegt:

  Ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe video’s! En voor wat ik op je instagram heb gezien staat je haar je zo ontzettend mooi, echt een heel toffe kleur ook!

  [Antwoord]

 11. Nicole zegt:

  Leuk om weer eens wat van je te lezen! Heel veel succes met je examens!

  [Antwoord]

 12. Heel leuk om weer iets van je te horen & beste wensen voor komend jaar! <3

  [Antwoord]

 13. Margriet zegt:

  Ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe content! Ook naar je boek ben ik erg benieuwd. Ik heb hem ook gelijk gereserveerd toen ik las dat je een boek zou uitbrengen. Ik ben de afgelopen weken druk geweest met het afronden van mijn profielwerkstuk en nu is hij eindelijk af.

  [Antwoord]

 14. Daphne zegt:

  Super leuk weer wat te lezen :) Ben benieuwd naar de videos!

  [Antwoord]

 15. Jessica zegt:

  Ik ben heel erg benieuwd naar je boek. Ik heb hem net gereserveerd. Bij mij waren de afgelopen weken goed. Beetje school enz en ik ben naar Utrecht geweest met een aantal vriendinnen.

  [Antwoord]

 16. Lostoba zegt:

  Fijn om weer wat van je te horen! Ik ben nu ook een tijdje afwezig geweest, ben een nieuw blog begonnen en heb daar een artikel op geplaatst maar ik merkte dat ik alsnog 0,0 inspiratie had. Nu ik weer een halfjaar verder ben inmiddels heb ik 10000 nieuwe ervaringen, en nieuwe dingen om over te schrijven. Heerlijk, en ik heb ook weer zin om lekker te beginnen! Eerst probeer ik ook inderdaad de lay-out naar mijn idee perfect te krijgen en dan ga ik weer fanatiek bezig :).

  [Antwoord]

 17. Tess zegt:

  Hee Jiami,

  Ik vind je nieuwe video (f*ck Trump) echt geweldig. Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die meteen meer vreugde en plezier ziet. Heel erg leuk, creatief en weer eens een keer wat anders. Beter dan al die ‘prank’ filmpjes. Fijn dat je weer terug bent en ik kan niet wachten om meer nieuwe dingen van je te zien.

  x Tess

  [Antwoord]

 18. Super leuke blog en erg leuk om te lezen. En wat een prachtige plaatjes zeg! Met welke camera maak je die als ik vragen mag? Ik ga je volgen! x Anne

  [Antwoord]

 19. Bruistablet zegt:

  Ik kijk uit naar je nieuwe video’s Jiami! En ik vroeg me, net als Anne, af wat voor camera je gebruikt voor je foto’s? Vind ze echt prachtig!

  [Antwoord]

 20. Wat leuk om deze foto’s te zien! Kan daar altijd van genieten met een kop thee.
  Mijn afgelopen weken bestonden uit een project in elkaar zetten en tentamens leren en maken. Nu maar hopen dat ik alles met een mooie voldoende heb afgesloten *fingers crossed*

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.