Outfits

12 juni 2016

IMG_0012 IMG_0015 IMG_0021 IMG_0034 IMG_0035 IMG_0054

Hoi lieve meiden,

Vandaag heb ik weer is een outfit post voor jullie. Hoewel het eigenlijk niet de intentie was om vandaag een paar outfitfoto’s te maken, kreeg ik midden op de dag opeens het idee om toch nog een paar foto’s te maken. Een groot deel van de dag deed ik een poging om aan mijn profielwerkstuk te werken, maar door al het studieontwijkende gedrag kwam dat er daar niet helemaal van. Normaal begin je daar natuurlijk pas in je examenjaar aan, maar omdat ik het volgend jaar druk krijg met toetsen en examens en ik het allemaal wil kunnen combineren met mijn naastenactiviteiten wil ik hem dit jaar al af hebben. Een hoop is gelukkig al af, maar het een en ander moet nog gebeuren. Maar oké, dan hebbie ook wat!

Ik heb in ieder geval nog 1,5 week les nu en daarna proefwerkweek. De tijd vlieeeeegt en voordat ik het weet is de zomervakantie al begonnen! Ik heb nog niet heel erg veel plannen gemaakt, maar ga sowieso met mijn vriendinnen naar Mallorca en misschien nog samen met Bas naar Spanje of een Srps.me doen. We weten het nog niet zeker, maar wat wel vast staat is dat we naar Lowlands gaan. Ik hoorde echt nét dat we erheen kunnen dit jaar, dus daar heb ik ook weer enorm zin in. Ik kom echt al helemaal in de zomer vibe!

O – en nog even over Orlando. Het is afschuwelijk wat er is gebeurd en ik vind het wel zo netjes om hier nog even bij stil te staan op mijn blog. Elke keer weer gebeuren zulke afschuwelijke dingen waar ik me dan over verbaas, hoe kunnen mensen zoiets toch doen? Ik heb er geen woorden voor hoe erg ik dit vind en bah.. alle respect voor de slachtoffers, hun vrienden, nabestaanden en familie. Daarnaast breekt het principe me ook een beetje, wanneer we soms denken dat het allemaal net wat ‘vrijer’ wordt en homoseksualiteit steeds een ‘gewooner’ onderwerper lijkt, gebeurt zoiets dan weer. :( Geen woorden voor. Ik vind het zo verschrikkelijk afschuwelijk en hoop nog altijd op de dag dat dit soort narigheid de wereld uit is…

X


Stradivarius top Na-kd broek Loavies schoenen Lulu’s tas


44 reacties op “12 juni 2016”

 1. Odilia zegt:

  superleuke broek heb je aan! en dat topje staat er ook goed op!
  wie is bas trouwens als ik vragen mag? of heb ik big news gemist;P

  [Antwoord]

  Jasmijn Reply:

  Bas is een vriend van haar haha, je hebt niets gemist 😛

  [Antwoord]

 2. femketje zegt:

  gaaf gecombineerd 😀

  [Antwoord]

 3. Robin zegt:

  Ik werk op lowlands bij de bar! Wie weet zie ik je nog haha. Zitten net naar pinkpop te kijken had er zo graag heen gewild.

  Van Orlando is zo erg ;( ik snap echt niet dat mensen dat kunnen doen..

  [Antwoord]

 4. Nynke zegt:

  Hi Jiami,
  Wat staat deze outfit je goed zeg! Leuk om weer eens iets op je blog te lezen ;). Succes met je pws en de laatste lootjes dit jaar. Daarna heerlijk genieten van je geplande (en nog-niet-geplande) vakanties♡

  [Antwoord]

 5. Carmen zegt:

  Dit staat jou zo enorm mooi, wauw! En wat er in Amerika gebeurd is ja… ziek. Liefs, Carmen.

  [Antwoord]

 6. Jonne zegt:

  Leuke outfit, succes met je profielwerkstuk (ik zie er nu al tegen op) en toetsweek (zie ik extreem tegen op, haha). En veel plezier met al je leuke vakantie plannen!
  liefs. Jonne

  [Antwoord]

 7. Wauw dit staat je echt leuk! Vind het ook echt een jiami outfit Haha
  veel plezier deze vakantie!
  en het is inderdaad gewoon ronduit verschrikkelijk wat er in Orlando allemaal is gebeurd

  [Antwoord]

 8. Demi zegt:

  Wauw Jiami, je straalt helemaal! Echt een hele mooie outfit en succes met je laatste loodjes!

  [Antwoord]

 9. Tati de boer zegt:

  Wat ben je toch een mooie vrouw, lieve Jiami!

  X

  [Antwoord]

 10. Oehh mooie vrouwelijke outfit! Hij lijkt me ook heerlijk zitten! Lfs

  [Antwoord]

 11. Ik vind die broek zo gaaf he! Maar aangezien ik 1,5 kop groter ben dan jij ben ik heel bang dat hij bij mij te kort zal zijn :(!

  [Antwoord]

 12. Maaike zegt:

  Prachtige outfit foto’s Jiami! En ook goed van je dat je even stilstaat bij Orlando… wat vreselijk wat daar gebeurd is zeg :(

  [Antwoord]

 13. anna zegt:

  Wat een prachtige outfit, mooie foto’s ook! <3 Goed dat je ook hier even stilstaat bij de gebeurtenis in Orlando. Ik vind het ook ongelooflijk, de mens is zo wreed.

  [Antwoord]

 14. Amber zegt:

  Ben heel benieuwd waar je profielwerkstuk over gaat!

  [Antwoord]

  Sophie Reply:

  Ik ook! Vertel? :)

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Gaat over programmeren voor meisje! :)

  [Antwoord]

 15. Larissa zegt:

  Ik blijf bewondering houden voor je prachtige outfits, Jiami!

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  lief, dankjewel!! <3

  [Antwoord]

 16. Irina zegt:

  Wat een toffe outfit! Staat je heel goed.

  [Antwoord]

 17. Cato zegt:

  Ik vind het ook zo erg wat er gebeurdt is in Orlando. Fijn dat je dit ook even aan bod brengt Jiami!

  [Antwoord]

 18. Emma zegt:

  Oh die outfit staat je zo mooi en volwassen, wauwie<3 En whuutt wat supergoed dat je al bijna klaar bent met je PWS, superveel respect haha. Wij moeten eigenlijk het eerste hoofdstuk afhebben voor de zomervakantie, maar ik moet nog maar zien of dat gaat lukken door alle andere opdrachten en toetsen en tentamens – zoooveel… Leuk voorproefje op het examenjaar haha ;') Heerlijk trouwens, die voorpret op de zomer! X

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.