Uncategorized

10 little secrets about me tag

oktober 18, 2013 | by Jiami


[iframe http://www.youtube.com/embed/u7Oz4bPTqVk 660 371]

Hi! Ik heb voor jullie vandaag de 10 Little Secrets About Me tag. Vergeet niet in HD te kijken en te abonneren! Bekijk de video hier op YouTube. Veel kijkplezier!  X

Tags:
 • Guusje |

  Hey, super leuke tag, mijn favo parfum is Burberry Brit, en Guess Girl! :love: En trouwens, je stijle haar vind ik echt mooi! Ik heb van mezelf al heel steil haar, dus ik zou wel een beetje gekruld haar willen, haha. X :kiss:

 • Ilse |

  Echt een leuk filmpje! Ik hou wel van tags :love:

 • Denise |

  Als eerste: wat is je nieuwe layout gaaf met die ‘doorzichtige’ letters! En dit filmpje is ook weer heel erg leuk!

 • Esmay |

  YOGA YOGA???? Are you kidding me??? Dat is echt zoooo kut hahaha!! En superzonde dat je mammie dat rokje perongeluk had gestreken zeg. 🙁 Hoop dat je ‘m nog kan laten maken! Leuk fillempie Jammie!

 • Jeanett-Kommenterer alltid tilbake |

  I can’t understand what u are saying, but still a nice video! 🙂

 • Martina |

  Je steile haar staat je mooi!

 • lot |

  Je kan ook dansen op pilates of zumba 😆

 • Ashleey |

  Wat een super super super leuke en persoonlijke video 😀

 • Kirsty |

  Wat een leuk filmpje!

 • Tamara |

  thuis heb ik een heel lekkere parfum!
  ik heb hem gekregen bij een bestelling maar hij is van het merk: la Ligna
  leuk filmpje!
  :love: :kiss:

 • Tessa |

  Hahaha dat “leergierige” herken ik! Als mensen alleen maar ‘daarom’ als antwoord geven, kan ik ook echt niet tegen haha!

  Leuk filmpje en dat steile haar staat je heel leuk!

 • Kelly |

  Wat een leuke video, stijl haar staat je mooi!

 • beautyforgirls |

  Echt super leuk. Alsnog beterschap met je verkoudheid.
  Liefs, xxx

 • Jente |

  Hahaha, dat leergierige herken ik! Pfoe, best wel irriterend soms.

  Mijn lekkerste parfum is Alien! Die ruikt zo lekkerrrr :ooo
  Cloé ruikt ook superrr zoet en zoooo lekker!

  Doeeeg.

 • MySimplySpecial |

  Leuke video! Nepwimpers vind ik ook heel gaaf, ookal gebruik ik ze eigenlijk zelden.

 • Violet |

  Aahww wat een ontzettend leuk en spontaan filmpje! En ik wist niet dat je vegetariër was?! Ik ook! haha misschien leuk idee om daar een keer iets over te vertellen? En je haar zo is echt leuk! Maar ik vind je krullerige haar ook echt prachtig hoor!

 • Saloua |

  Leuk filmpje, ik vind het leuk om zulke persoonlijke dingen over je te weten te komen. Stijl haar staat je ook echt heel mooi. :love:

 • Simone |

  Aaah superleuk dat je vegetariër bent! Waarom ben jij het? Ik probeer nu ook minder vlees te eten en dan alleen nog maar biologisch vlees. Het lukt alleen nog niet helemaal; had vandaag een half broodje filet americain op en toen dacht ik: “oja, dit zou ik niet meer doen!”
  Ik denk eigenlijk dat die man die je nastaarde eerder was afgeleid door de camera dan door je schoenen. Het lijkt me namelijk best gek om te zien; een meisje dat zichzelf midden op straat filmt.
  Weet je wat helpt bij H&M sieraden zodat ze langer meegaan? Sommige sieraden hebben een gouden / zilveren laagje dat er na een tijdje afslijt. Om dat laagje te beschermen kun je er doorzichtige top coat overheen doen.
  Ik vind dit filmpje echt superleuk. Je wordt steeds beter, steeds professioneler. Maarhé, dat *sniff*, dat hoorde ik wel hoor! 😉

 • joycee |

  Stijl haar <3
  Waar heb je dat vest vandaan ik kan hem nergens een vinden 🙁
  X

 • Lotte |

  Je steile haar staat je super leuk!! Maar ik vind je golvende haar ook heel mooi en ik zou het niet te vaak stijlen. Afwisselen blijft het leukst he 😉
  Hopelijk word je trouwens weer snel beter want je klonk echt heel verkouden 🙁

 • Lies |

  Wat een leuke tag! het leergierige is heel erg herkenbaar. Ik kan er ook niet tegen als ik iets niet weet en ga het dan ook vaak gelijk opzoeken en vooral ook als een ander het niet gewoon uit wil leggen met wat ik wil weten. Mijn favoriete parfum is toch wel die van Christina Aguilera en de geuren van Playboy vind ik ook allemaal erg lekker.

 • Fabiënne |

  Heel leuk filmpje! ‘M’n hormonen werken nog niet helemaal.’ Hahaha

 • Dionne |

  Wat een leuke tag!

 • Jose |

  Hier is een yogini in tha house!!
  Ik doe nu ruim een jaar aan yoga, om tussen de drukke bedrijven door te leren ontspannen. De eerste les was zo’n enorme openbaring. Ik had de hele avond het gevoel dat ik stoned was, op een andere planeet zat, of zo. Klinkt raar, maar ik voelde me zo extreem relaxed, dat het heerlijk voelde.
  Nu ik wat meer ervaren ben in de yoga-wereld, kan ik het ook beter inzetten in het dagelijks leven. Tandartsbezoekjes leg ik met een glimlach af & een vliegtuig instappen, doe ik tegenwoordig huppelend, omdat ik de ademhalingsoefeningen daar inzet.
  Echt, probeer het! Het kan je (stress-)wereld veranderen 🙂

 • Nieke |

  Ik ben niet zo’n yoga fan! Maar ben wel fan van weight training (wat niet genoeg meisje doen wat mij betreft) en dingen als body pump. Vond spinning ook heel erg tof. Maar yoga schijnt wel erg goed te zijn voor je mobiliteit. Kan het trouwens kloppen dat deze post vanmiddag al even online stond? Ik had toen gecomment maar kreeg een foutmelding. Hele leuke video verder, tof om dit soort dingen te weten te komen. Vind je Lita’s trouwens echt prachtig, de kleur is super en vind de schoen zelf ook nog steeds zo stoer. Als ik ooit het geld heb, wil ik ze ook graag nog hebben!

 • Rafaah |

  je kan hem wel andersom dragen. Als de eticket genaaid is kan je de touw of zo knippen zie je er niks meer van

 • The Beauty Suitcase |

  Aan jou nieuwsgierigheid te horen moet je echt journalistiek gaan studeren! Als je later van je blog je werk wilt maken komt dat ook ontzettend van pas, al weet jij al wel heel veel! En voor je rokje: misschien kan je er een band van zwart kant op ‘lijmen’.

 • Sophie |

  Je haar is echt mooi zo! Leuk filmpje Jiami:)

 • Kylie |

  super leuke tag!!! 😀

 • Lotte |

  Ahhh dat rokje, zo zonde! 🙁 Wel een heel leuk filmpje verder, ik wist sommige dingen wel en andere juist niet, haha. En yoga lijkt me echt wat voor jou op de een of andere manier.

 • Roos |

  Hey Jiami! Ik doe nu een paar maanden aan yoga, en ik vind het echt heerlijk! Ik ben net zoals jij ook een beetje een stresskipje :$ . Ik doe nu elke vrijdag rond vijf uur een uurtje yoga en ik vind het echt lekker ontspannend. En ik heb gelukkig ook erg gezellige mensen in mijn groep, dus dat ik natuurlijk ook fijn. 🙂 Ik merk echt dat ik er rustiger van word, en het heeft me ook geholpen met mijn “slaapprobleem”. Ik lag altijd heel lang wakker, omdat ik aan van alles en nog wat dacht. Ken je dat? Ik weet niet echt wat ik er nog meer allemaal over kan vertellen.. Ik raad je aan om gewoon eens een proefles te doen, en er dan een nachtje over te slapen. :kiss:

 • shenya |

  :love: heey, als mensen naar je kijken betekent dat niet meteen dat ze het raar vinden. ik kijk ook wel eens en dan vind ik het super mooi! vergeet dat niet

 • Hillene |

  Leuk filmpje! Ik ben ook best wel leergierig haha(; En mijn favoriete parfum is Evidence van Yves Rocher! xx

 • Sara |

  Leuke video. Maar af en toe kom je nep over en dan bedoel ik de stukken wanneer je lacht het lijkt gewoon of je nep lacht.. Maar zo als ik al zei leuk filmpje :$

 • eline |

  Hey Jiami

  Ik vind je filmpjes echt geweldig! Ik zat zelf op yoga, ik vind het echt suuuuuuuuuuuuuuper leuk, maar ik was er mee gestopt omdat de groep te groot, jong en druk was. Zelf wil ik er wel weer op , maar dan het liefst bij volwassenen, in elk geval 12 plus ipv. 8. Zelf vind ik Wonderstruck van Taylor Swift erg lekker, maar hey, ik ben een Swiftie. Buiten dat vind ik hem nog steeds er lekker hoor, haha. Hij ruikt een beetje mysterieus, maar ook wel weer zoet en fruitig. En dat leergierige komt bekend voor, hihi.
  Lots of Love
  Eline

 • Nienke |

  Ik ben begon met yoga toen ik 10 was. In het Hoe Overleef Ik Tijdschrift stonden altijd yoga oefeningen, en omdat ik een stresskip ben, ben ik die gaan doen. Nu doe ik het elke zondag!

 • Anniek |

  Leuk filmpje! Leuk om ook eens tags en zo te zien, houd ik altijd wel van 🙂 En dat stijl haar staat je SUPER MOOI! Ik heb juist heel stijl haar (echt überstijl) en laatst ging ik eens proberen krullen/slag te maken met een stijltang. Wauw, ik zou altijd wel zulk haar willen hebben! Maarja, ik ben ook wel een beetje te lui om dat elke ochtend te doen, en echt goed voor je haar is het niet..

 • Marije |

  Hahaha geheim wapen! Leuk filmpje! Ik vind je haar heel mooi zo.

 • Denise |

  Ik zag je staan in AD Weekend! Superleuk zeg 😀

 • Clairie |

  Welke blush draag je ? Hij is echt super mooi !!

  Xxx

 • Dewi |

  Hey, Jiami

  ik heb nog wel een paar tips voor het rokje

  tip 1. als je de lebel er uit knipt en je ziet het nog als hij binnestebuiten zit (Haha zo´n Crazy woord)zou je hem nog over het randje van het overgebleven deel kunnen knippen vindt je dit te riskant zou ik naar tip 2. kijken

  tip 2. doe het ene met binnenstebuiten (wat heb ik met dat woord?!? :p ) en ga opzoek naar zo´n zelfde kleur en maat stof en naai het erover

  tip 3. knip overal gaten in lekker Spooky & Creapy (voor Halloween)

 • Just a Girl's Weblog |

  Super leuke tag !!
  Ik doe zelf YOGA !! En ik vind het helemaal fantastisch.
  Ik ga één keer per week naar yoga les en ik doe elke dag yoga thuis,
  ik heb namelijk fibromyalgie en dat is een reuma in de weke delen.
  Daardoor ben ik heel erg stijf en kan ik eigenlijk een andere sport niet uitoefenen,
  omdat ik dat heel erg last van mijn spieren krijg. Ik kan helaas al niet meer fietsen.
  Toen ik één keer naar yoga was geweest, was ik gelijk verslaafd !!
  Het is zo heerlijk voor je lichaam en ontspannen voor je geest !!
  Zeker een aanrader !!
  Zelf heb ik ook Litas van Jeffrey Campbell en ik voel me ook alijd nagekeken.
  Best wel jammer dat mensen dat doen.
  Liefs, Maaike

 • Marloes |

  Wat een ontzettend leuk filmpje met leuke vragen. Yoga is heerlijk,. Ik heb het toevallig een maandje terug voor het eerst gedaan. Na de les kreeg ik een zen-momentje op mijn matje, en viel ik gewoon in slaap haha!

 • Femke |

  Hoi Jiami, een tip voor het rokje: Je kan ook gewoon meer gaten er in strijken, dan krijg je een soort van grunge effect en kan je ze met je Dr. Martens combineren!

 • nathilde |

  je steile haar is echt supermooi! Ik zou het alleen niet elke dag stijlen maar gewoon af en toe want anders krijg je snel dood haar en dat is niet mooi en dan moet je strax heel veel afknippen en das best zonde 🙁
  mijn favo-parfum van dit moment is : Tommy Girl van Tommy Hilfiger. ik krijg deze waarschijnlijk met Sinterklaas 🙂

  xx :kiss:

 • Anne |

  Deze tag heeft echt leuke vragen! Ik was echt benieuwd naar de parfum, zou inderdaad een goede uitvinding zijn als je via je beeldscherm kunt ruiken haha. En ik vind je haar leuk zo! Liefs!

 • Erv@ |

  Van waar koop je die locitan repairing hairpil???
  een vriendin van mij die heeft die ook maar haar tante heeft het voor haar
  gekocht en ik bleef dus een ×keer bij haar logeren
  en toen gingen we die gebruiken
  en zoals je zei
  het is echt SUPER!!!!
  Dus wie weet van waar je die kan kopen reageer dan asjubliefttteee!!!
  ; 3 :p

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites